Aki a gimiben sztár volt, az a való világban is sztár
lesz? 💃👑👑
Figyelt kérdés
Nektek mi a tapasztalatotok? A hangos, nagypofájú osztálytársak boldogulnak jobban az életben, vagy inkább a csendes, visszahúzódó nyuszik?
Tudjátok vannak például a gimik királynői, a plasztikok, ők az elit, a nemesi réteg a sulin belül. Ők szépek, menők és mindenkit lenéznek maguk körül.
Meg vannak a tipikus kockák, a lúzerek, akiket mindenki megvet. A színötös, eminens tanulókkal mi a helyzet? Van korreláció a csupa 5-ös jegyek, versenyek és az életben való helytállás között? A stréberség kifizetődő? 🤔🤔
Akik úgymond a sztárok voltak nekik most is jó életük van, de az úgymond luzerek is boldogulnak.
Sőt volt egy olyan osztálytarsam 9-ben aki krvának állt, meg egyébként is állami gondozott volt, de neki is lett családja.
Annyit hozzátennek, hogy nem elit iskolába jártunk(eü szakközépiskola)
2022. márc. 18. 12:13
12/29 anonim válasza:
csak szólok, hogy az élet az nem igazodik a gimis menőkhöz...az ostálytalálkozókon szemesülünk a nagy csalódásokkal...aki sikeres, az gyanús..meg talán egy kicsit túlfényezett. Aki doktorit szerzett, az el sem jön.
2022. márc. 18. 12:42
13/29 anonim válasza:
Nálunk a gimis sztárok többsége ment a süllyesztőbe... Kevés olyan ember van, akinek nem jár hülyeségen a feje és ennek ellenére népszerű egy olyan közegben, aki előszeretettel sztárol semmirekellő celebeket is
2022. márc. 18. 12:58
14/29 A kérdező kommentje:
Annyi összefüggés talán lehet, hogy aki gimnáziumban is feltalálta magát mind társaságilag és tanulmányilag, az talán a munka világába is könnyebben fog tudni kapcsolódni.
2022. márc. 21. 16:59
15/29 anonim válasza:
Ezt valami amerikai filmben láttad? :D értem én hogy vannak menőarcok,d e azért nem ennyire éles a vonal. Nálunk volt aki menőbb arc volt de mellé nem egy gyökér, hanem csak simán jól tudott beszélni meg zenélt, az tudott érvényesülni, és volt a bully csaj aki meg ugye nyilván nem fejlődött túl messze a gimislányból...illetve a lúzerség sem recept arra, hogy ne maradj lúzer, ha nem tanulsz meg megszólalni, és mindig csak a minimumot akarod mellé teljesíteni (merthát roszs jegyekkel is lehetsz nemmenő) akkor az eléggé instant kudarc...
2022. márc. 21. 20:20
16/29 A kérdező kommentje:
De aki nyomi az mindig is nyomi fog maradni.
2022. márc. 21. 20:21
17/29 anonim válasza:
Persze, ez látszik a szavazásod eredményén is..
2022. márc. 21. 20:23
18/29 anonim válasza:
Nemtom én full nyomi voltam, meg se bírtam szólalni, ha mégis akkor mindenki csak ufónak gondolt, ma meg műsort vezetek.
2022. márc. 21. 20:25
19/29 A kérdező kommentje:
18: 99%-ban aki lúzer volt, az az is marad.
2022. márc. 21. 20:25
20/29 anonim válasza:
Jó hát akkor egészségedre :D Ha neked ez egy meggyőződés, akkor nem tudom minek a kérdés, vagy bármi leírt szó ide :D Annyit tudok mondani, hogy nem giaz, maximum a te egyéni elhatározásodra keresed a bizonyítékot és figyelmen kívül hagyod a cáfolatot, ez egy kognitív torzítás. A menő arcok nagy százalékban nyomik lesznek felnőttként, mert érettségi után már kevés hogy ügyesen húzod ki a szemed és szemtelen vagy, a nyomi otthon van és tol valami hobbit amiből szakmálya lesz :D ezért előnnyel hagyja el a tinikort, ez ad neki egy pici magabiztosságot és megfordul a dolog, a menőket földbe döngölik az ürességük miatt, ha azok, a nyomik meg előnnyel mennek ami felemeli őket
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!