Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Használod a lábujjaidat?

Ignis Subdialis kérdése:

Használod a lábujjaidat?

Figyelt kérdés

Szoktál alkalmanként a lábujjaiddal fogni, tárgyakat a földről felemelni vagy egyszerűbb műveleteket elvégezni?

Szöveges válaszok előnyben, miket tudtok/szoktatok (vagy nem) csinálni.

2022. márc. 17. 20:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de valaki megtaníthatna 1-2 dologra erre vonatkozóan.
2022. márc. 17. 22:10
 12/25 anonim ***** válasza:
96%
Nekem meg csak útban van, mindig beverem valahova, de csak az a bumpszli nagyot. Nem túlzok, most is be van repedve rajta a köröm😬
2022. márc. 17. 22:18
 13/25 Metionin ***** válasza:
97%
Igen, azzal pl. mindig szórakoztam, hogy felvegyek vele dolgokat a földről vagy pl. ha zuhanyzás közben elejtek valamit, alap hogy a lábammal veszem fel, mert ha hajolnék, vizes lenne a hajam. Amúgy baletthoz van sok ilyen spicc-erősítő gyakorlat, hogy kis labdát kell felvenni vagy gyúrogatni lábujjakkal de amikor kicsik voltunk, gyakoroltatták zoknival is, hogy így össze volt tekerve a zokni és azt kellett megmarkolni lábujjakkal. Aki ügyes volt, az fel is tudta emelni.
2022. márc. 18. 12:56
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam használni. Általában akkor, ha nincs kedvem lehajolni, vagy ha valami nagyon messze van és én hátra vagyok dőlve, és nincs kedvem megmozdulni. :D

És teljesen változó, hogy miket tudok és nem tudok megfogni a lábammal. Általában amin van fogás, az könnyebben megy, de van olyan is, hogy csak beakasztom a lábujjaimat a dologba és odahúzom magamhoz. Számtalan lehetőség van. :D

2022. márc. 18. 19:13
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, néha kisebb dolgokat felvenni vele a földről, ha lusta vagyok lehajolni.
2022. márc. 21. 23:09
 16/25 NTBS ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán. Alsó fiók nyitásra kíváló.
2022. márc. 22. 13:12
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Amikor hozom be a kajákat a szobába, vagy amikor kiviszek annyi poharat és söröskorsót, mire a sörfesztiválon is lesnének a pincérek, akkor pl. azzal nyitom az ajtót is.

Vagy olykor felveszek valamit a földről.

2022. márc. 22. 17:10
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
A zuhanytálcában a dugót mindig a lábujjammal húzom ki,dugom be,de apróságokat,ruhadarabokat is felszoktam venni vele
2022. ápr. 1. 05:03
 19/25 NTBS ***** válasza:
70%
Igen, használom.
2022. máj. 18. 15:33
 20/25 anonim válasza:
54%
Igen, szoktam.
2022. máj. 19. 14:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!