Férfiak/fiúk, ti el tudnátok képzelni olyan helyzetet, hogy megüssetek egy lányt/ nőt vagy abszolút kizárt?
Kapcsolatban esett már párszor nekem nő a vita hevében. Egyszer bevásárlás közben egy idegen nő esett nekem, nem tudom miért. Nem nézett ki különösen rossz életüknek, lehet valami pszichiátriai gondja volt, meglepő volt. Elsőre megpróbálom megnyugtatni, ez még soha nem sikerült, bekapok pár ütést vagy valami hasonlót. Kénytelen voltam lefogni őket, határozottan, de nyugodtan. Eddig ez bevált, aztán gyorstalpaló tanfolyamot tartok az agresszív mentes kommunikációról. Lehet nekem jutott pár ilyen, de szerintem a nők is elég agresszívek és tudják, hogy nem kapnak semmit vissza.
Ha nem bírtam volna velük egy erős pofon azért elcsattant volna vagy inkább úgy fogom meg hogy eszméletlen legyen, de hidd el nagyon rosszul érezném magamat miatta. Ha valami fegyvert használna se tennék másképp, csak óvatosabban csinálnám. Biztos van olyan szituáció amikor neki esnèk telierővel, de ez kb olyan mintha egy nő egy gyereket verne. Ez túlzás persze, de valami hasonlót érzek. Szóval kell hozzá extra motiváció. Tudatalatt van bennem valami program, hogy kisebb, gyengébb és tök aranyos.
41, szerintem te vagy tök aranyos :)
Ritkán olvasni olyan megnyilvánulásokat férfiaktól (főleg itt a gyk-n) amiknek látszik az íróján hogy teljesen rendben van mentálisan.
Remélem a jövőben nem futsz bele őrült nőkbe.
Itt 41-es
Igazad van 43-as, megérdemelné a nő. Első alkalommal nagyon alábecsültem. Kicsi, de gyorsan szerezhet valamit a kezébe és persze övön aluli támadásra is figyelni kell.
Mégsem jutott más az eszembe, csak lefogni. Mit érnék vele ha ütném?
(Tette fel hülye kérdését a válaszoló)
Nem mondom hogy soha nem ütném meg, csak nagyon nem akarom, de ha valaki pofonnal oldja meg, nem ítélem el.
Köszönöm 42-es, igyekszik az ember:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!