Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak/fiúk, ti el tudnátok...

Férfiak/fiúk, ti el tudnátok képzelni olyan helyzetet, hogy megüssetek egy lányt/ nőt vagy abszolút kizárt?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl nagyon extrém esetekre, akár hogy a nő üt elsőnek, megcsal, megaláz mások előtt stb..nem ítélkezni akarok csak érdekel.

2022. febr. 20. 23:04
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
3%

"ha egy nő konyhakéssel támad valakire, ahhoz nagyon alapos indok kell."

Ejha!

És ha egy férfi támad konyhakéssel valakire?

Most akkor a sértett a hibás, hogy kiprovokálta a támadást?

Na menjél ám a jó fenébe a hülyeségeiddel együtt!

2022. febr. 21. 00:27
 22/44 anonim ***** válasza:
66%
19: Ott hibádzik ez, hogy eleve nem vennék el olyan nőt feleségül, aki késsel támadna rám, így ez a szituáció fel sem merülne.
2022. febr. 21. 00:28
 23/44 anonim ***** válasza:
34%

#13 milyen idős vagy???

Látszik, hogy nagyon nem éltél még, és egy nagy rózsaszín katyvaszban élsz a nőkkel kapcsolatban...

Mondanám, hogy ne tapasztald meg a nők igazi énjét, mert fiatal korod ellenére egy életre megutálhatod őket...

A remek feminizmus haladása miatt már én is másképp látom, régen segítettem bárkinek, bármilyen nőnek, ma már.....kissé előítéletes vagyok a legtöbbel szemben.

2022. febr. 21. 00:30
 24/44 anonim ***** válasza:
18%
21: Fel sem merülne az én esetemben ez, mert eleve nem vennék el feleségül késsel hadonászó nőt!
2022. febr. 21. 00:30
 25/44 anonim ***** válasza:
83%
22 Akkor te egy unikum vagy. Én még nem találkoztam olyan emberrel, aki előre tudta pontosan, hogy a másik ember tíz húsz harminc év múlva milyen lesz.
2022. febr. 21. 00:32
 26/44 anonim ***** válasza:
79%

24-es, ne ítélj korán!

Elveszed, együtt élsz vele X évig és fokozatosan jön elő belőle az agresszivitás.

Mit gondolsz, amikor egy nő egy bántalmazó férfival él együtt, akkor az úgy kezdődött, hogy az első randin felpofozta a férfi, ő meg mégis hozzáment?

2022. febr. 21. 00:33
 27/44 anonim ***** válasza:
79%

Attól, hogy statisztikailag kicsi az esélye a nő is ugyanúgy támadhat.

Például szakítás után féltékenységből amikor 4 hónap múlva meglát az új barátnőddel megcsalásnak értelmezi és úgy elgurul a gyógyszere, hogy megpróbálja kivájni a másik szemét de csak a kezében tud kárt tenni.

2022. febr. 21. 00:34
 28/44 anonim ***** válasza:
26%
25: Ezért kell megismerni. Pont. Aki késsel hadonászik, az NEM NORMÁLIS, legyen az férfi, vagy nő. De mondom, én nem kerülnék olyan helyzetbe, hogy egy nő késsel támad rám, mert eleve nem adnék erre lehetőséget.
2022. febr. 21. 00:34
 29/44 anonim ***** válasza:
25%
Én nem tudom beleképzelni magam ebbe a helyzetbe, bocsánat... Sosem támadott még rám senki se késsel... Nem tudom mit reagálnék...
2022. febr. 21. 00:37
 30/44 anonim ***** válasza:
85%

Ez nem így működik.

Nem lehet előre megmondani, hogy a stressz milyen reakciót fog valakiből kiváltani és fog-e támadni.

Az emberek változnak úgyhogy aki ma nyugodt és kiegyensúlyozott pár hónap-év múlva teljesen megváltozhat.

2022. febr. 21. 00:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!