Férfiak/fiúk, ti el tudnátok képzelni olyan helyzetet, hogy megüssetek egy lányt/ nőt vagy abszolút kizárt?
"ha egy nő konyhakéssel támad valakire, ahhoz nagyon alapos indok kell."
Ejha!
És ha egy férfi támad konyhakéssel valakire?
Most akkor a sértett a hibás, hogy kiprovokálta a támadást?
Na menjél ám a jó fenébe a hülyeségeiddel együtt!
#13 milyen idős vagy???
Látszik, hogy nagyon nem éltél még, és egy nagy rózsaszín katyvaszban élsz a nőkkel kapcsolatban...
Mondanám, hogy ne tapasztald meg a nők igazi énjét, mert fiatal korod ellenére egy életre megutálhatod őket...
A remek feminizmus haladása miatt már én is másképp látom, régen segítettem bárkinek, bármilyen nőnek, ma már.....kissé előítéletes vagyok a legtöbbel szemben.
24-es, ne ítélj korán!
Elveszed, együtt élsz vele X évig és fokozatosan jön elő belőle az agresszivitás.
Mit gondolsz, amikor egy nő egy bántalmazó férfival él együtt, akkor az úgy kezdődött, hogy az első randin felpofozta a férfi, ő meg mégis hozzáment?
Attól, hogy statisztikailag kicsi az esélye a nő is ugyanúgy támadhat.
Például szakítás után féltékenységből amikor 4 hónap múlva meglát az új barátnőddel megcsalásnak értelmezi és úgy elgurul a gyógyszere, hogy megpróbálja kivájni a másik szemét de csak a kezében tud kárt tenni.
Ez nem így működik.
Nem lehet előre megmondani, hogy a stressz milyen reakciót fog valakiből kiváltani és fog-e támadni.
Az emberek változnak úgyhogy aki ma nyugodt és kiegyensúlyozott pár hónap-év múlva teljesen megváltozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!