Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak/fiúk, ti el tudnátok...

Férfiak/fiúk, ti el tudnátok képzelni olyan helyzetet, hogy megüssetek egy lányt/ nőt vagy abszolút kizárt?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl nagyon extrém esetekre, akár hogy a nő üt elsőnek, megcsal, megaláz mások előtt stb..nem ítélkezni akarok csak érdekel.

2022. febr. 20. 23:04
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
59%
Aki lepontoz, az szerint tök rendben van, hogy egy nő szemetelhet, veszélyeztethet másokat, míg ha ugyanezt egy férfi tenné akkor a halálát kívánnák?
2022. febr. 20. 23:54
 12/44 anonim ***** válasza:
13%

Igen, barátnőm időnként kéri, hogy szex közben csapjak a fenekére.

Úgy igazán leverni csak akkor ha késsel támad rám vagy a barátnőm testi épségét veszélyezteti.

2022. febr. 21. 00:01
 13/44 anonim ***** válasza:
17%

Írtátok, hogy ha a nő késsel támad rátok. Erre mégis mennyi az esély? A nők többsége nem ösztönlény, hogy késsel hadonásszon mérgében.

A nők maximum szavakkal bántanak, de hogy késsel rontana egy férfira... Bocsássatok meg, de ennek nincs sok köze a valósághoz. A férfiakra jellemzőbb a fizikai agresszió.

2022. febr. 21. 00:03
 14/44 anonim ***** válasza:
70%
Bocsánat, ha felkaptam a vizet, de ez a téma nagyon érzékenyen érint, még úgy is, hogy férfi vagyok.
2022. febr. 21. 00:07
 15/44 anonim ***** válasza:
67%

#13 csak neked

[link]

[link]

[link]

2022. febr. 21. 00:11
 16/44 anonim ***** válasza:
33%

15: Értem. Én azt mondtam, hogy statisztikailag sokkal jellemzőbb az ilyen viselkedés a férfiakra, mint a nőkre. A nőkre nem ez a jellemző.

Nem tudom, hogy reagálnék arra, ha késsel jönne egy nő, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy beverek neki egyet, mert bűntudatom lenne.

2022. febr. 21. 00:15
 17/44 anonim ***** válasza:
35%
16: Már csak azért sem tudnám elképzelni ezt a szituációt, mert van az a mondás, hogy "Aki megüt egy nőt, az gyáva ember". Nem én találtam ki. Egyébként meg: ha egy nő konyhakéssel támad valakire, ahhoz nagyon alapos indok kell.
2022. febr. 21. 00:19
 18/44 anonim ***** válasza:
21%
16 os pontosan ott van hogy mit mondtál. Hogy a nők maximum szavakkal bántanak és hogy a késes támadásnak nincs sok köze a valósághoz
2022. febr. 21. 00:21
 19/44 anonim ***** válasza:
22%

16, inkább hagyod hogy leszúrjon, csak mert semmi nem lóg a lába között. ez vicces, ezt megjegyzem arra az esetre, ha rablógyilkosnak állnék. (N)

amúgy hiába vagyok nő, ha megütök valakit, azt abban a biztos tudatban teszem, hogy ad abszurdum visszaüt. ha nem akarok verekedni, nem ütöm meg a másik embert. ha mégis megütöm, akkor vagy gyorsabban szaladok, vagy vállalom a következményeit.

2022. febr. 21. 00:23
 20/44 anonim ***** válasza:
30%

"A nők többsége nem ösztönlény"

A nők sokkal inkább ösztönlények, mint a férfiak.

2022. febr. 21. 00:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!