Férfiak/fiúk, ti el tudnátok képzelni olyan helyzetet, hogy megüssetek egy lányt/ nőt vagy abszolút kizárt?
Igen, barátnőm időnként kéri, hogy szex közben csapjak a fenekére.
Úgy igazán leverni csak akkor ha késsel támad rám vagy a barátnőm testi épségét veszélyezteti.
Írtátok, hogy ha a nő késsel támad rátok. Erre mégis mennyi az esély? A nők többsége nem ösztönlény, hogy késsel hadonásszon mérgében.
A nők maximum szavakkal bántanak, de hogy késsel rontana egy férfira... Bocsássatok meg, de ennek nincs sok köze a valósághoz. A férfiakra jellemzőbb a fizikai agresszió.
15: Értem. Én azt mondtam, hogy statisztikailag sokkal jellemzőbb az ilyen viselkedés a férfiakra, mint a nőkre. A nőkre nem ez a jellemző.
Nem tudom, hogy reagálnék arra, ha késsel jönne egy nő, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy beverek neki egyet, mert bűntudatom lenne.
16, inkább hagyod hogy leszúrjon, csak mert semmi nem lóg a lába között. ez vicces, ezt megjegyzem arra az esetre, ha rablógyilkosnak állnék. (N)
amúgy hiába vagyok nő, ha megütök valakit, azt abban a biztos tudatban teszem, hogy ad abszurdum visszaüt. ha nem akarok verekedni, nem ütöm meg a másik embert. ha mégis megütöm, akkor vagy gyorsabban szaladok, vagy vállalom a következményeit.
"A nők többsége nem ösztönlény"
A nők sokkal inkább ösztönlények, mint a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!