Férfiak/fiúk, ti el tudnátok képzelni olyan helyzetet, hogy megüssetek egy lányt/ nőt vagy abszolút kizárt?
Nagyon extrém esetben persze, hogy el tudom képzelni! Ha például az életemre tör. Vagy bántani akarja valamelyik szerettemet, vagy állatomat.
De nem valószínű, hogy ilyet fog velem tenni valaha egy nő, úgyhogy ez csak elméleti sík.
Reálisan nézve nem vagyok a fizikai erőszak híve.
Ha elméleti szinten nézzük, akkor meg a mai világbn egyenlőség van, nemtől függetlenül vannak akik kierdemelnének egy-két büdösnagy pofont.
Pár példa:
Tipikus cicababa anyuka kislányával belvárosban. Kislány valami csokit evett, anyuka meg rászól, hogy "fúj szemét, dobd el". Na ott egy fülest leb..sztam volna neki.
Vagy szintén cicababa nő úgy 60+ tempóval vágtatot végig a buszsávban az álló kocsik mellett. Gyalogátkelőhelyen majdnem elgázolt 2-3 gyalogost, úgy elrántotta a kormányt, majdnem felszaladt a járdára. Centiken múlott a tragédia. Mindezt a semmiért mert utána ugyanúgy ott állt a pirosnál.
Még láttam azt is hova kanyarodik be dolgozóba, egy pillanatra gondolkoztam, hogy utána megyek és megtaposom. Nyilván ebből az emberek annyit láttak volna, hogy egy gonosz férfi ver egy szegény csinos nőt. És nem azt, hogy egy potenciális gyilkost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!