Addig én sem tudtam otthoni késelést elképzelni amíg a sürgősségin össze nem kellett varrni a kezem és oldalam.
Utána is eltartott több hétig mire felfogtam.
2022. febr. 21. 00:42
32/44 anonim válasza:
31: Sajnálom.😕😕😕
2022. febr. 21. 00:44
33/44 anonim válasza:
Minden cinizmus nélkül mondom, hogy igen, mert feminista vagyok. Én őszintén hiszek a nemek közötti egyenlőségben és a hideg kiráz tőle amikor az óvodás kifiúkba nevelik bele, hogy nem üthik meg X-et, mert lány. Azért nem szabadna megütnie, mert az erőszak csak extrém szituációkban elfogadható válasz! Önvédelem esetén is arányosan kell fellépni a ránk leselkedő veszély mértékében.
Természetesen, ha valaki kihasználja a testi fölényét valakivel szemben, hogy erőszakoskodjon vele, akkor az kimondottan undorító dolog. De itt a nemünk nem egy mindent eldöntő szempont, mégha van is egy erős korreláció a biológiai nem és a testi adottságaink között.
2022. febr. 21. 00:52
34/44 anonim válasza:
Rendben. Bocsánat, ha megbántottam másokat.
2022. febr. 21. 00:57
35/44 anonim válasza:
Ilyenek miatt nem. De ha bántani akarja (mármint komolyan, nem hisztikézve, hanem fizikailag) a nőt, akit szeretek vagy aki fontos nekem, akkor lehet, hogy a hajánál fogva helyezem kartávolságon kívülre.
2022. febr. 21. 01:23
36/44 anonim válasza:
Amúgy szépen eljutottunk a férfi agressziótól a nők késsel hadonászásáig. Tipikus áldozathibáztató hozzáállás. "Csak azért ütötte meg mert a nő késsel hadonászott". Ja. Mert a nők általában minden ok nélkül hadonásznak a késsel (még véletlenül sem önvédelemből).
2022. febr. 21. 02:47
37/44 anonim válasza:
Max olyan helyzetben ahol ezzel valami közvetlen veszélyt hárítok el, pl egyik nő rátámad a másikra, bár ott is inkább próbálnám lefogni inkább, kivétel ha valami fegyver van nála, akkor lehet próbálnám pl kiütni a kezéből.
2022. febr. 21. 03:54
38/44 anonim válasza:
Ha az életem a tét, akkor nehézkesen, de igen. -Egyébként pedig megvetem azokat, akik "kedvtelésből" vernek gyengébbeket.
2022. febr. 21. 10:50
39/44 anonim válasza:
Szerintem itt baromi nagy tévedésben vannak néhányan. Persze, okot adsz rá, hogy a nő késsel támadjon rád. Na hallgatom az okokat akkor. Megcsalás, átverés? Az sem indok arra, hogy megpróbáljon megölni és te még hagyd is magad. Nevetségesek vagytok.
2022. febr. 21. 14:42
40/44 anonim válasza:
Én a magam részéről Bocsánatot Kérek, ha durván, vagy félreérthetően fogalmaztam, kissé elharapódzott a vita. Ha valakit megbántottam, megsértettem, nézze el nekem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!