Bodri kutyus kérdése:
Miért van az hogy az emberek butának néznek mert van egy kis helyes írási hiba a szővegemben???? dix dixle várjál meg nézem a szótárt......................... diszlexiás vagyok
Figyelt kérdés
Ilyen kapok hogy járt ki a 8 általánost vagy autista vagyok illetve alul művelt szépen mondva
🤔Namár most 8 általánost 4 átlagos volt igaz nyelvből irodalombol felmentést kaptam ase ment roszul😛👆 és legyenek szívesek meg nézni hogy mit jelent az autista szó mert szerintem nem tudják ja és a diszlexiások nem fogyatékosok se buták IQ-se alacsonyabb az átlagnál (tudtad Albert Einstein is diszlexiás vólt) ja és nálam csak irásL van bajjjj tőbbi területen kiválóan üzemelek EZZEK Nem csak saját sérelmeim!! 🤫
Most sírjak😭 vagy nevesek 😄 vagy mind kettő 😂
2022. febr. 16. 22:14
31/34 A kérdező kommentje:
Okok és típusok A diszlexia definíciója a tudomány mai állása szerint – és még egy jó ideig - empirikus: Abból a tapasztalatból indul ki, hogy egyes, egyébként normál képességű gyermekek az anyanyelvi oktatás során olyan mértékben elmaradnak az olvasás- írás területén társaiktól, hogy az lényegesen nehezíti iskolai beilleszkedésüket, negatívan befolyásolja későbbi pályaválasztásukat, csökkenti esélyeiket a társadalmi érvényesülésben, és közülük egyesek mint funkcionális analfabéták élik le életüket.
2022. márc. 19. 13:14
32/34 A kérdező kommentje:
Azok a szülők, akiknek gyermeke az alsó tagozat második, harmadik tanévét kezdi, a gyermek utolsó bizonyítványból, a tanítók szeptemberi, első szülői értekezletén elhangzottakból döbbennek rá, hogy valami nincs rendben az olvasás tanulása körül, vagyis diszlexiás a gyermekük. Valamennyi ismert, vagy valószínűsíthetően diszlexiás gyermek szüleinek tudnia kell azonban: a diszlexiáról nem gyerek tehet, ő nem buta, nem lusta. Az olvasástanítás, az olvasás problémáit a tanító, a tanár hibájaként sem szabad felróni, ugyanis a diszlexia nem csupán pedagógiai probléma. Ismert diszlexiával, megalapozott diszlexia gyanúval a következő tanévnek nem szabad nekimenni – az iskolai kudarc így eleve kódolt.
2022. márc. 19. 13:23
33/34 anonim válasza:
Nahát, a kérdező kigyógyult a diszlexiájából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!