Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy az emberek...

Bodri kutyus kérdése:

Miért van az hogy az emberek butának néznek mert van egy kis helyes írási hiba a szővegemben???? dix dixle várjál meg nézem a szótárt......................... diszlexiás vagyok

Figyelt kérdés

Ilyen kapok hogy járt ki a 8 általánost vagy autista vagyok illetve alul művelt szépen mondva

🤔Namár most 8 általánost 4 átlagos volt igaz nyelvből irodalombol felmentést kaptam ase ment roszul😛👆 és legyenek szívesek meg nézni hogy mit jelent az autista szó mert szerintem nem tudják ja és a diszlexiások nem fogyatékosok se buták IQ-se alacsonyabb az átlagnál (tudtad Albert Einstein is diszlexiás vólt) ja és nálam csak irásL van bajjjj tőbbi területen kiválóan üzemelek EZZEK Nem csak saját sérelmeim!! 🤫

[link]

[link]

[link]

Most sírjak😭 vagy nevesek 😄 vagy mind kettő 😂

#diszlexia #személyiség #pszichológia #Mi tudom én #A. D. I. H
2022. febr. 16. 22:14
A kérdező szavazást indított:
Sírjál dixlesziások analfabéták
Neves mert az ember nemes diszlexia nincs ősze függés intalektusal
Én is diszlexiás vagyok
Ezt hülyét szánom vettem
Nem mindegy lényeg hogy jó ember legyen😇
Diszlexia nem létezik 🤔mi?
Engem nem érdekel a szavazás
Az érkező ingerek hatást gyakoroltak a anguláris gyrusra és sérülést okoztak pár ideg pályán a hideg Kuti Nándor stadionál
Azért vagyok nem azért léteznek mert itt anonim módon tudom ki élni magam utálkozni trollkodni ezért a kérdező és komentelőt is savazom
Ennek mi az értelme ember?
35 szavazat
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
54%
tök cuki neved van
2022. febr. 16. 22:20
 2/34 anonim ***** válasza:
91%

Ha a kérdés komoly, akkor itt a válasz: a diszlexiásoknak az írásban tipikus hibáik vannak. Pl. betűket cserélnek össze kinézet vagy a hangzás hasonlósága miatt, rossz sorrendben írják le a betűket, ilyesmik.

A te írásod meg egy nagy rohadt katyvasz, annyira, hogy valószínűleg trollkodsz, nem pedig diszlexiás vagy.

2022. febr. 16. 22:38
 3/34 A kérdező kommentje:

2-es ezt kikérem magamnak

Te kérsz valamit mert kapol csak nem vagy kompatibilis sajna ez nem válasz kérdésre nincs ebben trollkodás gondolom 9-es szavazat vagy lehet egyéb tényezők befolyásolnak (diszlexiásnak nem kell elmondani hogy mi az diszlexia wazze) 😉 nem biztos hogy érted de nincs ezzel bajom mert éles karom na jó nem rímelek🔞

2022. febr. 16. 22:54
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ennyire zavarnak a beszólások, akkor tegyél ellenük. Attól, hogy diszlexiás vagy, még összeszedhetnéd magad. Bontsd a szöveget mondatokra, tedd ki az írásjeleket. Ne nyomj 25 pontot egymás után.

"8 általánost 4 átlagos volt" - ezt például meg tudnád fogalmazni úgy is, hogy értelmes legyen. Ne használj CapsLockot. Ezeket mind tudnád te magadtól is, csak épp szarsz az egészbe azzal a felkiáltással, hogy neked diszlexiád van.

Ha csak a tipikus diszlexiás hibákat vétenéd, akkor egész más lenne az írásképed.

2022. febr. 16. 23:03
 5/34 A kérdező kommentje:

Mi az hogy tipikus?talán jártas vagy a témába vagy pszichológus vagy És honnan tudhatnád hogy szarokrá vagy sem értem én mi gondolat mennet de ez olyan sablonosan hangzik minden ember egyszerű és egyben összetett ez enél sokkal speciálisab mint gondolnád tehát azt mondod hazug vagyok direkt csinálom 👊🤦‍♂️nem esetleg más mondjuk

Mondjuk legalább valamennyire problémával foglalkoztál ez egy pipát megér megjegyzés felnőtt korban kicsit más mint gyerekeknél elég hosszú lenne le írni ezért nehéz megérteni tévedés ne essék nem sírok

De kérdésre amit amit egy jó képű bodri kutya felhasználó írt ki senki nem válaszolt pedig az a lényeg

2022. febr. 16. 23:32
 6/34 A kérdező kommentje:
Várjá nem is todok használni kapslockot mert nincs is! 👏
2022. febr. 16. 23:43
 7/34 anonim ***** válasza:
91%
Ha írásban vannak problémáid, nem pedig olvasásban, azt diszgráfiának hívják. Neked szimplán csak nincsenek koherens fogalmazási képességeid.
2022. febr. 17. 06:02
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Egyik részét értem, marmint a gondot de maga a stilusod amibe belekötned.
2022. febr. 17. 06:19
 9/34 anonim ***** válasza:
69%

Nem kis helyesírási hibád van ez a baj.

Értelmetlenül fogalmazol, egyetlen összetett szót nem írsz egybe, más szavak helyesírasa is gond, mondatjelek, elgépelés stb...

Nyílván neked nagyobb erőfeszítés, de ha átnézed a szöveget többször is, akkor ki tudod javítani.

Te láthatóan nem teszel egy fikarcnyi erőfeszítést se.

Az altalad linkelt tudódok pedig tudtak helyesen írni...

2022. febr. 17. 08:38
 10/34 anonim ***** válasza:
87%

2:

Egyrészt az nem diszlexia, hanem diszgráfia. Másrészt többféle szintje és típusa van a diszgráfiának, van olyan, akinek tényleg katyvasz az írása, van aki kihagy betűket, és olyan is van, aki a helyesírást képtelen alkalmazni. Nekem volt középiskolában bizonyítottan diszgráfiás osztálytársam, neki inkább utóbbi kettő volt, az érdekesség, hogy németül kicsi korában TV nézéssel tanult meg, angolul viszont később suliban tanult. Így magyarul és németül volt diszgráfiás, angolul viszont nem, mivel a probléma csak anyanyelven jön elő, és a német is anyanyelvként rögzült neki.

2022. febr. 17. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!