Miért van az hogy az emberek butának néznek mert van egy kis helyes írási hiba a szővegemben???? dix dixle várjál meg nézem a szótárt......................... diszlexiás vagyok
Ilyen kapok hogy járt ki a 8 általánost vagy autista vagyok illetve alul művelt szépen mondva
🤔Namár most 8 általánost 4 átlagos volt igaz nyelvből irodalombol felmentést kaptam ase ment roszul😛👆 és legyenek szívesek meg nézni hogy mit jelent az autista szó mert szerintem nem tudják ja és a diszlexiások nem fogyatékosok se buták IQ-se alacsonyabb az átlagnál (tudtad Albert Einstein is diszlexiás vólt) ja és nálam csak irásL van bajjjj tőbbi területen kiválóan üzemelek EZZEK Nem csak saját sérelmeim!! 🤫
Most sírjak😭 vagy nevesek 😄 vagy mind kettő 😂
Ha a kérdés komoly, akkor itt a válasz: a diszlexiásoknak az írásban tipikus hibáik vannak. Pl. betűket cserélnek össze kinézet vagy a hangzás hasonlósága miatt, rossz sorrendben írják le a betűket, ilyesmik.
A te írásod meg egy nagy rohadt katyvasz, annyira, hogy valószínűleg trollkodsz, nem pedig diszlexiás vagy.
2-es ezt kikérem magamnak
Te kérsz valamit mert kapol csak nem vagy kompatibilis sajna ez nem válasz kérdésre nincs ebben trollkodás gondolom 9-es szavazat vagy lehet egyéb tényezők befolyásolnak (diszlexiásnak nem kell elmondani hogy mi az diszlexia wazze) 😉 nem biztos hogy érted de nincs ezzel bajom mert éles karom na jó nem rímelek🔞
Hát ha ennyire zavarnak a beszólások, akkor tegyél ellenük. Attól, hogy diszlexiás vagy, még összeszedhetnéd magad. Bontsd a szöveget mondatokra, tedd ki az írásjeleket. Ne nyomj 25 pontot egymás után.
"8 általánost 4 átlagos volt" - ezt például meg tudnád fogalmazni úgy is, hogy értelmes legyen. Ne használj CapsLockot. Ezeket mind tudnád te magadtól is, csak épp szarsz az egészbe azzal a felkiáltással, hogy neked diszlexiád van.
Ha csak a tipikus diszlexiás hibákat vétenéd, akkor egész más lenne az írásképed.
Mi az hogy tipikus?talán jártas vagy a témába vagy pszichológus vagy És honnan tudhatnád hogy szarokrá vagy sem értem én mi gondolat mennet de ez olyan sablonosan hangzik minden ember egyszerű és egyben összetett ez enél sokkal speciálisab mint gondolnád tehát azt mondod hazug vagyok direkt csinálom 👊🤦♂️nem esetleg más mondjuk
Mondjuk legalább valamennyire problémával foglalkoztál ez egy pipát megér megjegyzés felnőtt korban kicsit más mint gyerekeknél elég hosszú lenne le írni ezért nehéz megérteni tévedés ne essék nem sírok
De kérdésre amit amit egy jó képű bodri kutya felhasználó írt ki senki nem válaszolt pedig az a lényeg
Nem kis helyesírási hibád van ez a baj.
Értelmetlenül fogalmazol, egyetlen összetett szót nem írsz egybe, más szavak helyesírasa is gond, mondatjelek, elgépelés stb...
Nyílván neked nagyobb erőfeszítés, de ha átnézed a szöveget többször is, akkor ki tudod javítani.
Te láthatóan nem teszel egy fikarcnyi erőfeszítést se.
Az altalad linkelt tudódok pedig tudtak helyesen írni...
2:
Egyrészt az nem diszlexia, hanem diszgráfia. Másrészt többféle szintje és típusa van a diszgráfiának, van olyan, akinek tényleg katyvasz az írása, van aki kihagy betűket, és olyan is van, aki a helyesírást képtelen alkalmazni. Nekem volt középiskolában bizonyítottan diszgráfiás osztálytársam, neki inkább utóbbi kettő volt, az érdekesség, hogy németül kicsi korában TV nézéssel tanult meg, angolul viszont később suliban tanult. Így magyarul és németül volt diszgráfiás, angolul viszont nem, mivel a probléma csak anyanyelven jön elő, és a német is anyanyelvként rögzült neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!