Segítsek a lánynak ? Mi a helyes döntés ?
Ingyen tanart akar megkapni a szépségével.
Te dontesz
Én segítenék.
Gondolom kevés ideig tartana és nem négy év teljes tananyagát kellene átvenni...
Ez így gáz. Azért valamennyit fizethetne neked, attól még, hogy rendes tanárra nincs pénze vagy legalább valami ajándékot adhatna cserébe, nem vagytok barátok, hogy szívességet kérjen tőled. Nekem nem se lenne pofám csakúgy szívességet kérni olyantól, akivel amúgy nem vagyok jóban.
Aki meg a szexeléssel jön itt, hát jó undorító emberek vagytok.
Kérdező, te se legyél már ekkora egy nyomi, mint pár válaszoló, vagy elvállalod ingyen és aztán nem hisztizel, ha baromira nem akar összejönni veled, egyébként is kétlem, hogy akarna, ha eddig nem érdekelted vagy kérd meg, hogy azért némi óradíjt fizessen, mert eddig se voltatok barátok, miért is kér szívességet tőled, csak azért mert kitalálta, hogy neki segítség kell, a te idődből venne el.
Persze előre tisztázd, hogy órák után fizet mindig, nem a végén.
Egyébként mivel te nem vagy képzett oktató, az első pár órát illene ingyen, hogy tudtok-e haladni, meg persze messze nem kérhetsz annyit, mint egy magán tanár.
Vagy csak simán elutasítod, ha a semmiért várta cserébe, és ne zavartasd magad, ha hisztizik, ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!