Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Segítsek a lánynak ? Mi a...

Segítsek a lánynak ? Mi a helyes döntés ?

Figyelt kérdés
Egyik lány megkért, hogy segítsek neki felkészülni matek érettségire. Na már most ez engem teljesen vakon ért, és csak annyit kérdeztem tőle, hogy mit kapnék cserébe. Ő azt mondta, hogy úgy hitte én egy kedves srác vagyok... Végül azzal zártam, hogy még gondolkozom rajta. Most segítsek neki vagy nem ? Az időmbe beleférne, de kb. sose beszélgetett velem ezelőtt stb., szóval úgy érzem csak kihasználni akar és "elcsábítani"(elég szép lány). Gondolom azért sem akar rendes tanárhoz menni, hogy ezen is spóroljon rajtam, vagy nem értem. Egyébként matekszakra készülök, aztán kb. minden érettségit min 95%-ra megcsináltam, szóval meg van a tudásom hozzá szerintem.

2022. jan. 7. 18:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy nemet mond?? Talán te mondasz nemet, ő akar valamit, aminek ára van. Teljesen hülyének néz, kihasznál. Természetes, hogy véded a határaidat.
2022. jan. 7. 19:26
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg szépen tőle, hogy korábban miért is nem voltatok jóban? Honnan jött neki ez a szívesség kéregetés, ha eddig le se szartátok egymást, csak nem kihasználni akar?

Nyugodtan mondd a szemébe ezt. Érdekes, hogy tőled várja el a kedvességet, amikor ő is csak akkor beszél veled és próbál smúzolni, ha kell valami.

Te legyél jófej úgy is, hogy ő nem az és messze nem korrekt, szép kis elvárások.

2022. jan. 7. 19:32
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem, elutasitanam. Oriasi keres, nem veletlenul kerul magantanar sok penzbe. Potyazo zsarolo.
2022. jan. 7. 19:38
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg neki szépen, hogy te is érettségire készülsz, emellé nem fér bele a jótékonykodás. De vállasz korepetálás, Xezer forint/óra a tarifa. Ha ez neki nem jó, akkor sajnálod, de nem tudsz segíteni, most nem fér bele az idődbe ismerősök problémáinak megoldása, keressen valaki mást.

De utálom az ilyen embereket, dirket kihasználják, ha valaki jóindulatú és próbálják érzelmileg manipulálni a másikat.

2022. jan. 7. 23:22
 15/31 anonim ***** válasza:
20%

Hát elég siralmasak az előző válaszok, na mindegy.

Szóval :

1. Soha nem lesznek így igaz barátaid, ha az első lépésnél már az "adtam valamit mit kapok cserébe" mentalitással és ezt hangoztatava állsz hozzá az emberekhez.

2. Ha fel akarod szedni a lányt, fuss neki, adj két-három órát és innen két felé mehet a dolog.

- Érezteti hogy jó vagy nála és összejöhettek. Ekkor belép az a hátsó gondolat, hogy csak a korrepetálás miatt kedves veled, vagy amúgy is az lenne. Ez sztem tökmindegy, mert ha tényleg összeilletek, akkor ő fog átbillenni abba : hogy jééé, ez tényleg rendes srác és lehet hogy belédzúg. Ezt neked kell férfiként megérezni kifurmánykodni.

- egyértelműen érződik, hogy csakis a korrep. miatt tölt veled időt és ezért "bedobja" magát.

Erre én azt kérdezem tőled, megér e egy két intim órát vele neked az, hogy korrepetálod, ekkor ezt neked kell eldöntened. Megint megjegyzem, ha vagy annyira jó és ügyes, hogy önzetlenül "széttépiakispárnátorgazmust" tudsz neki okozni (még) dugás nélkül is, mindenképp nyert ügyed van.

3. Legyen kicsi üzlet belőle, éspedig úgy hogy két-három óra ingyen, ezekután ő elégedett e vagy sem. Ha igen, utána ajánld fel neki hogy x Ft/óra.

Ezek jutottak eszembe.

Sok sikert.

2022. jan. 9. 06:22
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Attol, hogy ugy kezded a mondandódat, hogy leszólsz masokat, még hulyeseg lehet, amit irsz, hiaba okoskodba adod elő azt is.

Akiben van nemi meltosag, nem rohan olyannal ingyen orat adni, aki így manipulalgatja rögtön,annsk ellenere, hogy nem beszeltek soha. Akinek ilyen barat kell, annak ugy kell

2022. jan. 9. 07:50
 17/31 anonim ***** válasza:
0%

Már bocs, de pont azt akartam érzékeltetni, hogy nem minden arról kellene, hogy szóljon, hogy én adtam, mit kapok cserébe.

Ilyen alapon fekszik egy ember az utcán, felsegíted és megkérdezrd tőle, hogy na ezért mit kapok cserébe ?

Vsgy egy elveszett kutyát, kisgyereket hazaviszel és megkérdezed, hogy mit kapsz cserébe ?

Vagyis az előző válaszokban minden csak a kihasználósdiról szólt, na erre írtam a siralmas jelzőt.

2022. jan. 9. 10:36
 18/31 anonim ***** válasza:

Egyszerűen válaszolok :

Igen, kezdj el neki segíteni. Egy-két alkalom nem a világ, de kérdezz rá utána, hogy megér e ez neki valamit és kész.

Aztán a többi rád van bízva.

2022. jan. 9. 10:45
 19/31 anonim ***** válasza:
89%

Hát, én ilyen szívességet még a barátaimtól sem kérnék. Ha, még ők kérnének tőlem, akkor meg valószínűleg valamiféle alkut kötnénk, és itt nem feltétlenül a pénzre gondolok.

Ha a testvérem kérne ilyet, persze, akkor ingyen segítenék.

Ha unokatesó, még akkor is.

Ha távoli rokon, akkor már nem biztos.

Ha vadidegen, akkor pedig pénz kérnék érte.

Ne engedd, hogy kihasználjon! Hiába zsarol, ne engedd hogy elvegye az értékes idődet. Igen, vannak olyan emberek, akik természetesnek veszik, hogyha nekik segítség kell, akkor más azonnal ugrik, de ők soha nem viszonozzák. Ez a csaj is ilyen.

2022. jan. 9. 11:11
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen magánóra ott kezdődik hogy 4-5 ezer forint. Tehát alkalmanként ennyit veszítesz egy vadidegenért, aki eddig le se xart, csak most jutottál eszébe, mikor ki lehet használni. Időben pedig készüléssel együtt, akár utazással együtt minimum 2 órát veszítesz. Az idő drága, ne pazarold akárkire. Ez nem jótékonykodás meg felebaráti szeretet, hanem balekság. Egyszer-egyszer (alkalmanként!) persze lehet segíteni barátoknak, ismerősöknek önzetlenül. De ez nem az a helyzet, hogy fenyegetve érzed magad, hogy ha nem segítesz, lejárat, betart neked. Milyen ember az ilyen, akinél ilyentől kell tartani? És aki csak akkor közekedik, ha valamit akar?
2022. jan. 9. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!