Segítsek a lánynak ? Mi a helyes döntés ?
#15 #17
Ennek semmi köze azokhoz, amiket felsoroltál. Gondolom neked is minden jár, mert annyira sürgős, meg fontos. Valakin segíteni, mert bajban van, az egy teljesen más dolog.
Érettségire felkészítés pedig nem vészhelyzet, mint valakire ráhívni a mentőt az utcán. Elég baj, ha neked a kettő ugyanolyan.
Az meg külön gusztustalan, hogy te is a szexualitással jössz meg azzal, hogy legyen ott a gondolat, hogy fel lehet szedni, aki csak SEGÍTSÉGET KÉRT.
Vagy te is bele látod a földön fekvő nőbe, hogy hátha összemelegedtek, ha segítesz neki?
Huuu, de ki lehet forgatni minden félmondatot :-).
De kár, hogy sokaknak ez a legfontosabb. Én nem azt írtam, hogy én mit tennék, hanem azt hogy mik jutnak eszembe erről.
Lehet csak azért örült ennyire, mert azt hitte hogy teljesen ingyen elvállalom (annak vette azt, hogy tartunk pár próba órát?), ezzel nyertem egy kis időt magamnak az igazi döntéshez...
Annak hogy szép biztos van valamennyi köze, ahogy hat rám ezt kár tagadni. Nem tudom mi lenne ha a csúnyák közé tartozna, most történt velem ilyen először... Lehet túl könnyelmű vagyok, de ezt egy külsősnek kéne megmondania, mert én nem látom tisztán a helyzetet így, hogy benne vagyok aztán hülyén döntök a végén meg én szívom meg... Lehet csak ignorálom aztán lesz ami lesz, tiszta stresszes vagyok emiatt...
Nekem mindezek után a véleményem, hogy ne agyalj és filózz ennyit.
Ha tudsz tényleg segíteni neki és akarsz is, mert tetszik, akkor tedd meg. Lehet, hogy te is bejössz neki, csak ez (is) egy ürügy, hogy jobban megismerjen. Hát akkor meg hajrá. Neked pénzedbe nem kerül. S ha jól érzed magad vele közben is, akkor semmi gond nem lehet.
Én a 3-4. Alkalom után meghívnám egy vacsorára. De nem meki és hasonló tömeghelyekre, hanem egy csendes szép étterembe. Neked is jót tesz, ha egy szép lánnyal eltöltesz így egy kis időt, nem ?
Egyszerűen, ha az embr cssjozásra adja a fejét, akkor bizony arra áldozni kell előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!