Segítsek a lánynak ? Mi a helyes döntés ?
Figyelt kérdés
Egyik lány megkért, hogy segítsek neki felkészülni matek érettségire. Na már most ez engem teljesen vakon ért, és csak annyit kérdeztem tőle, hogy mit kapnék cserébe. Ő azt mondta, hogy úgy hitte én egy kedves srác vagyok... Végül azzal zártam, hogy még gondolkozom rajta. Most segítsek neki vagy nem ? Az időmbe beleférne, de kb. sose beszélgetett velem ezelőtt stb., szóval úgy érzem csak kihasználni akar és "elcsábítani"(elég szép lány). Gondolom azért sem akar rendes tanárhoz menni, hogy ezen is spóroljon rajtam, vagy nem értem. Egyébként matekszakra készülök, aztán kb. minden érettségit min 95%-ra megcsináltam, szóval meg van a tudásom hozzá szerintem.2022. jan. 7. 18:32
31/31 anonim válasza:
Ez a lány nem a Kérdező barátja, a csinos pofi miatt ugrik, eddig le se szarta a csaj.
Miből gondolod, hogy segítene a csaj máskor, nem is ismerik egymást tulajdonképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!