Mi lenne a helyes döntés a 4es golfom esetében? (Bővebben lent,a témában jártas emberek segítséget kérném)
Kb. 2 hónapja futár vagyok és a szeretett, 21 éves 4es golfommal dolgozok,ami ugyan ütött kopott külsőleg,a sok megpróbáltatás ellenére sem hagyott cserben szinte egyszer sem az elmúlt 8 év során.azonban tudom hogy a mostani munkámmal ki fogom végezni ha tovább nyüstölöm,a teljes kuplung szettet már így is a futárkodás elején cserélni kellett,100.000+ ft ért.Viszont a karosszériai és különféle szépséghibájaiért tudom hogy 350.000nél többért nem igazán tudnám eladni.a kérdésem a témában jártas emberek felé,hogy szerintetek érdemesebb inkább eladni,kapok amennyit kapok érte és utána bérelek autót a munkához,vagy inkább dolgozzak a golfal amíg teljesen le nem
lakom és szétszedés után az eladható,jó állapotban lévő alkatrészeket külön értékesíteni?
Minden véleményt és meglátást ezzel kapcsolatosan előre is köszönök!
"bérelek autót a munkához" :D
Keress inkább másik állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!