Miért van az hogy az emberek butának néznek mert van egy kis helyes írási hiba a szővegemben???? dix dixle várjál meg nézem a szótárt......................... diszlexiás vagyok
Ilyen kapok hogy járt ki a 8 általánost vagy autista vagyok illetve alul művelt szépen mondva
🤔Namár most 8 általánost 4 átlagos volt igaz nyelvből irodalombol felmentést kaptam ase ment roszul😛👆 és legyenek szívesek meg nézni hogy mit jelent az autista szó mert szerintem nem tudják ja és a diszlexiások nem fogyatékosok se buták IQ-se alacsonyabb az átlagnál (tudtad Albert Einstein is diszlexiás vólt) ja és nálam csak irásL van bajjjj tőbbi területen kiválóan üzemelek EZZEK Nem csak saját sérelmeim!! 🤫
Most sírjak😭 vagy nevesek 😄 vagy mind kettő 😂
Értem én szeretem az építő jellegű kritikát. 😀
Annak idején elkultek ez ügyben és szakemberek állapitóták meg, de lehet köze diszgráfiának is gyerekoromban azt mondták a hozzá nem értő majd kinővi meg fejlesztés de valószínűleg nem kaptam meg akkor ami kellet gondolok szülők PEDAGÓGUSOKTÓL
most újra kell tanuljak ezzel kapcsolatban mindent fura általában mindent könnyen meg tanulok de ezt nehezen ☹️
Diszlexia diszgráfia kialakulásának is több oka is lehet. Rosz példa mondjuk kupán vágnak sérül az agy anguláris gyrus lehet pszichés Stb..
Lehet azt írják hogy diszlexia ezzel azzal jár nem minden pontnak kell teljesülni már megálipithatja pszichológus hogy az vagy teszem azt olvasás jól megy persze lehet azért mert szeretek olvasni
Ne kelljen leirom mert hosszú
Diszlexia hasonló diszgráfiához de az utóbbi csak írás zavar inkább diszlexia enél jóval őszeteteb és ősze keverhető ezt témát nem magam miatt dobtam fell nem vitát kozni akarok csak már sokat foglalkozok ezzel cikkek kőnyvek pszichológus azt akarom hogy informatív legyen ne legyen sztereotípia se téves infó nem hazudni jővők ide ezek tények
Aki nem tetszik stílusom ez van
Az ember mindegy milyen úgy is lesz olyan akinek nem gyere be akkor leszek inkább önmagam (telefonom se segít gyakran átirja szavakat és nem veszem észre de nem mond el senkinek 🤫)
Szerintem sokan nem értik hiába írod hogy igen vagy csak azt hiszik sokkal bonyolultabb nehezeb érteni főleg ijen felületen személyesen egyén függvényében lehetne prezentálni ezt legjobban és kell hozzá kics empátia és józan paraszti ész persze akinek nem inge ne vegye magára
Mondjuk van 1 barátod eltőrt a lába gipszbe van mondjad már neki hogy fusson ő erre azt mondja nem megy te erre hát mert nem figyelsz oda eléggé 🤨azért nem megy kB ijen persze majd menni fog neki mert gyógyul de nem csetintésre
(idő kevés és értékes és nem központi probléma)
16-os komentelő te írsz ide az én kérdésem alá neked kéne ignorálni. Ez olyan mintha saját házából küldenél ki
17 es hihetetlen hogy nem figyelsz vagy csak köteketsz én leirtam ezzel kapcsolatban mindent tehát szakértő vizsgálat mentem át ezt érted mert ha nem veled van gond ne fájon hogy írogatok nem tilos van egy kis szabad időm tanulok
Próbálok értelmét ki csikadni hasznosat komentelőkből hozzá állás kérdése apropó még mindig nincs válász kérdésre pedig ez oldal arra szolgál nem szidkozodni seigy se szofisztikáltan👌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!