Mit tennél ha kapnal egy emailt ismeretlen címről benne egy GPS koordinátával, hogy nyertél egymillió forintot, a pénz a megjelölt koordinátán van elásva, és a tiéd?
Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 15:03
2/11 anonim válasza:
Mama királynő szigeten Pongo Pongo.
3/11 anonim válasza:
Anuluu lenni nagyon éhes.mama adni banán.
5/11 anonim válasza:
Ha az a cím valami elérhető helyen van elkirándulnánk páran, ha távol, lehet valamelyik nemzetközi csoportba kitenném, menjen aki akar és nem fél, hogy elrabolják. :D
7/11 anonim válasza:
Kiásnám, ha feleslegesen, akkor nem sajnálnám a pénzt valami hackertől, hogy derítse ki ki küldte és levadásznám.
8/11 anonim válasza:
Nem egy nagy összeg, és ráadásul még el is kell menni érte. Én már kaptam e-mailt több 10 millióról, és csak a bankkártyámmal kellett volna regisztrálni egy weboldalon, sehova sem kellett volna menni. De valahogy mégsem tartottam igényt rá
9/11 anonim válasza:
Egyébként bármikor, bárki lehet?
Nem éjfélkor, egyedül az erdő közepén, homokozólapáttal?
10/11 anonim válasza:
Törölném az emailt - olvasás nélkül! Ennyire nem jótékony a világ az emberek egyikével sem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!