Emiatt tényleg lúzernek és simp-nek számítok?
Mikor érettségi után szakmát tanultam, akkor egyik osztálytársam nőnapon hozott mindegyik lánynak egy szál virágot, mindenki egytől egyig örült ennek a gesztusnak és elismertük. Ez tényleg egy nagyon aranyos dolog szerintem. A fiúk sem hurrogták, mondjuk szerintem közre játszik hogy már nem 15-16 évesek voltunk, hanem már érettebb, 19-20 évesek. Meg a mi osztályközösségünk nagyon jó volt, senki nem bántott senkit.
Szerintem ez egy aranyos dolog volt tőled is, főleg ha a lányok is normálisak voltak és szívesen vették tőled. Ebben az esetben nem törődnék azzal, hogy a többi gyerekes fiú mit gondol. Tanulhatnának tőled. Ritka manapság az ilyen.
Igen annak számítasz ez alapján (többet nem tudunk rólad), miért nem adtál a fiúknak is ? Vagy vegyesen mindenkinek.
Viszont lúzernek nem mondanálak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!