Hány évesnek érzed magadat? Hány éves vagy valójában? Mások hány évesnek néznek?
Figyelt kérdés
Hány éves szeretnél maradni?
Mi a nemed?
2022. febr. 12. 15:50
21/41 anonim válasza:
28 vagyok
59-nek érzem magam...
16-17-nek szoktak nézni.
23/41 anonim válasza:
Engem sosem néznek fiatalabnak a koromnal ,inkább idősebbnek. És azért mert túl komoly vagyok ,és nem játok popovillantó ,meg cici villantó ruhákban.
24/41 anonim válasza:
32 vagyok. És általában 20-22 évesnek néznek és úgyis érzem magam.
25/41 anonim válasza:
28 leszek mindjárt
24-25-nek érzem magam
20-22-nek néznek
lány vagyok
26/41 anonim válasza:
36 vagyok, 25-nek érzem magam, többnyire 22-27-nek néznek.
27/41 anonim válasza:
Előző vagyok, néha kevesebbnek, simán elkérik a személyimet, ha sört veszek, és reagálva az egyik válaszhoz, én sem járok cicivillantó ruhákban.
28/41 anonim válasza:
Sok nőt fiatalabbnak néznek a koránál, nem a korabeli nők miatt, hanem a korabeli férfiak miatt. 30 körüli nő ismerőseim bőre még bársonyos, a férfiak homlokán meg már olyan ráncok vannak néha, mint a lövészárok. Sok nő nem ad megfelelően magára, de mégtöbb férfi és bizony ez lehet csalóka.
29/41 anonim válasza:
26 éves srác vagyok, helyzetfüggő, hogy mennyinek érzem magam. Szorongásos vagyok, szociális helyzetekben olyan vagyok, mint egy tinédzser, alapesetben (amikor nyugodtabb vagyok) nagyon idősnek érzem magam, mert rengeteg rossz történt velem az életben, mélabús vagyok, ez pedig az arcomra is kiül. Hogy hány éves szeretnék maradni? Hát, 14-16 éves koromban volt a legjobb (a legkevésbé rossz), úgyhogy oda mennék vissza az időben.
30/41 anonim válasza:
27 vagyok, max 23-nak érzem magam és általában 20 körülinek néznek.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!