Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan ember, aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ember, aki nem menne bele egy hármasba? Nem azért, mert fél a partner elvesztésétől, hanem, mert nagyon monogám és undorítónak tartja.

Figyelt kérdés
tegnap 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom undorítónak, felőlem aki akarja csinálja, engem egyszerűen minimálisan se vonz a dolog, ennyi.
tegnap 19:54
 2/11 anonim ***** válasza:
20%

Dehogyisnem 2 jó pipivel 😁.

El is bírnèk velük

tegnap 19:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, létezem.
tegnap 19:59
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

A szex számomra a PÁRkapcsolat része, a pár pedig KÉT embert jelent.

Eszembe sem jutna egy kivülálló valakit odakeríteni, egyáltalán nem tartom vonzó ötletnek.

tegnap 20:08
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Ott egyik se szeret csak használ.

Engem már csak ez is lehoz az életemről is, nemhigy csak a szexrol.

Belegondolva meghúznak sz.patnak, aztán pacsi egymásnak a fejem fölött, meg otthagynak röhögve, d.gás után sörözés.

Vagy van bennük annyi hogy ezeket legalább nem előttem, az már kedves.

Inkább okos rafkós lehúzós lopós vagy pr.sti nők terepe ez akiből nem csinálnaj kvázi balf sz hülyét.

tegnap 20:20
 6/11 anonim ***** válasza:
2 idegennel belemennék de úgy hogy ők se párok
tegnap 20:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Én. A párom ki akarná próbálni, de én nem. Ezért sokat veszekedik velem. Merthogy régen is csinálták és én milyen prűd vagyok. Szerinte ez nekünk kell.
tegnap 20:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, engem egyszerűen nem érdekel a dolog. Semmi részem nem kívánja, hogy egy másik faszi ott lobogtassa nekem a farkát. Még ha kedvelem az illetőt, vagyis nem egy vadidegen, akkor se. Vagy hogy ketten nyalják a testem? Ez se érdekel.

Egy másik nő testének látványa meg pláne nem érdekel. Nem vagyok kíváncsi arra, hogy a párod hogyan élvezkedik egy másik nővel.

tegnap 20:51
 9/11 A kérdező kommentje:
7-es rosszul választottál. Szerintem még nem késő lelépni.
tegnap 21:00
 10/11 anonim ***** válasza:
52%
Én benne lennék, párom nem ..szóval max. ha csatlakozom vkihez nőként..ehhez azért kell egy kis mennyiségű alkohol de utána ☺️😀 benne vagyok
tegnap 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!