Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményed azokról az...

Mi a véleményed azokról az emberekről akik a párjuknak csak olyan (fogyó) ajándékot vesznek, amit egy esetleges szakításban a következő partner nem tud "élvezni"?

Figyelt kérdés

Pl azért vesz parfümöt vagy ennivalót vagy könyvet a lánynak mert ezeket egy másik pasiig elhasznàlja és a pasinak nem tud vele mit kezdeni.

De mondjuk egy lepedő, párna, fehérneműt nem vesz, mert nehogy már abban nézegesse egy másik pasi...

szept. 23. 00:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

Előre jelzem, az általad említett "fogyó" ajándékokat én nagyon szeretem!

Viszont, ha megtudnám, hogy milyen indíttatásból kaptam őket, a szeretett páromnak az lett volna az utolsó perce a kapcsolatban.

Ez egy kisajátító, mérgező, birtokló viselkedés egyik kézzelfogható tünete. Én elhiszem, hogy az ember szereti a másikat, de ilyen ostoba, dilettáns indokkal venni ajándékot nem szeretet, hanem puszta rosszindulat és gőg. Utálatos és undorító.

A partnered nem a tulajdonod. Előtted is volt élete, és (főleg ha így folytatod, nélküked) utánad is lesz. Aki ennyit sem képes elfogadni, ne akarjon kapcsolatot.

Off: én amúgy az összes ilyen "tartósabb" ajándékot visszapateroltam annak az exnek, akitől azokat kaptam. Semmi szükségem nem volt rá, hogy nézegessem.

szept. 23. 00:37
 2/15 anonim ***** válasza:
57%

En nem szeretem alapbol a fogyóeszkozt mert ha elfogynak nem pótolják.

Pl elfogy a parfum soha nem kapok utanpotlást. Már azt látom az ossezsben elore hogy nincs is. Vagy soha nem merem használni es őrizgetem csak. Tehát nem élvezhetem akkor.

szept. 23. 06:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha a fogyóeszközöket rendszeresen kapom valahogy akkor erzem azt is hogy stabilan van mellettem a másik. Kapok pl sminket mindig de szinte mindig kapom ha megyunk épp vmi áruházláncparkba shoppingolni. Vagy felsőket stb.

Nincs olyan hogy egyszeri alkalom csak. Hogy karácsonyra kapok 2 dolgot aztan fogjam be jövő karácsonyig.

szept. 23. 06:31
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Tartos dolgokat en se kapok. Pl párna takaró meg ezek. Vagy mondjuk ékszereket azt igen.
szept. 23. 06:32
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

A könyv ott marad a polcon, bármikor újra lehet olvasni, tehát a levezetésed nem a legjobb ennél a példánál. Egy parfüm is eláll 1-2 évig minimum. Szóval ez se jó ebből a szempontból.

A felfogásod egyébként undorító.

Én örülök, ha olyan ajándékot kapok, amit mindennap tudok használni, pl. vitaminok, mert arra nem nekem kell kiadni a pénzt. Ágyneműt is kaptam már a páromtól, mert szerettem volna, én választottam ki és külföldről rendeltük meg. Egy 90 ml-s parfümöt most kaptam tőle névnapomra. Tavaly szülinapomra egy 100 ml-set kaptam, de még mindig van belőle, de már nem sok, mivel nemcsak azaz egy parfümöm van.

szept. 23. 06:59
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen alapon akkor a zember is egy fogyó eszköz, akkor nem hót mindegy, ki-mit kap?
szept. 23. 07:06
 7/15 anonim ***** válasza:
Semmi. Ha zavar, megmondom. 🙄
szept. 23. 08:42
 8/15 A kérdező kommentje:

"A felfogásod egyébként undorító"

Spekulatív a kérdés, egy szóval nem mondtam sem a nemem, sem azt hogy én hogy és miket veszek meg milyen índíttatásból...

szept. 23. 09:44
 9/15 anonim ***** válasza:
71%

Mivel ez a kérdés benned fogalmazódott meg, teljesen egyértelmű, hogy ha már kérdést is kiírsz erről, hogy te valójában így gondolkodsz. Most meg próbálod menteni a menthetőt, mivel már többen is kifejeztük nemtetszésünket a gondolkodásodról.

szept. 23. 09:52
 10/15 A kérdező kommentje:
Ha megkérdezem hogy mi a véleményetek a sorozatgyilkosokról akkor sorozatgyilkos vagyok?Nem lehet egy jelenségről objektíven kérdést feltenni?Semmilyen menthetőt nem kell mentenem vadidegenek előtt, viszont elég nevetségesnek tartom hogy sokan játszák az oknyomozót, és kijelentésszerűen ragasztanak jelzőket másokra..
szept. 23. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!