Hány évesnek érzed magadat? Hány éves vagy valójában? Mások hány évesnek néznek?
Hány éves szeretnél maradni?
Mi a nemed?
26 éves nő vagyok, jobb napjaimon 60-nak, rosszabb napjaimon 80-nak érzem magam (főleg, ha fáj a nyakam).
Smink nélkül 16-18 évesnek néznek, de csak azért, mert túl vékony vagyok és nőietlen.
Utoljára szerintem még óvoda előtt éreztem jól magam, szóval jó lett volna mondjuk 3 évesnek maradni 😅
29 vagyok.
Nem tudom, mennyinek néznek, de talán jobb is. :D Annyit tudok, hogy fotók alapján egyértelműen "középkorúsodom".
Fájdalmaim szerencsére ritkán vannak (jobb csuklóm néha begyullad illetve a hátamban volt idegbecsípődés szerű most 1 hétig, karácsony táján random fájogatott a hátam közepe), de szerencsére konstans hátfájás ilyesmi nincs. Az egészségi állapotom nem olyan jó, az állóképességem mindigis elmaradt a korosztályomtól. Báár így közeledve a 30-hoz azt tapasztalom, hogy a soha nem sportolók kezdenek elmaradni tőlem.
A 24-25 éves testemet, szervezetemet kérem vissza. Fiatalnak néztem ki, ragyogtam és a mai életmódommal mindenre képes lett volna az a test (sport, egészségi állapot és igen, kinézet is). Lelomboz amúgy az öregedés.
29N
28 vagyok legtöbbször 60 évesnek érzem magam ha jobb napjaim vannak akkor 18
Egyébként 24 körül néznek
Pár nap múlva 55 éves nő vagyok, szerintem annyinak is nézek ki. Lélekben olyan 20-30 közöttinek érzem magam, testileg néha 80-nak mikor fáj a lábam, hátam, derekam.
Valahol ott 20-30 között jó lett volna megállni korban.
Fogalmam sincs, hogy mások mennyi idősnek gondolnak, el tudom képzelni, hogy akár idősebbnek is. De mondjuk pont nem is érdekel, az a lényeg, hogy én jól érzem magam a bőrömben, és a párom is úgy szeret mindig, amilyen éppen vagyok. Mások vélemény soem érdekelt különösebben ilyen téren.
1. Mikor hogy :D
2. 31
3. 25-nél még nem néztek többnek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!