11/18 anonim válasza:
Há nem tudom, szerintem extra UFO feje van.
12/18 A kérdező kommentje:
Be vallom azért örülök hogy nem tetszik mindenkinek :D..jók ezek a vélemények.
2022. febr. 8. 18:04
13/18 anonim válasza:
Mi a szent szartol mu? Mai vilagban enyhe filterezes. Egy magyarnak jo csaj, csak kerulom oket es nem jonnek be.
14/18 anonim válasza:
Számomra nem. Nagyon mű, 1 tonna festék, plasztikázott.
15/18 anonim válasza:
Szerintem ízléstelenül néz ki, valahogy olyan prolik*vás, és nem is kifejezetten szép.
Nekem például ilyen egy 10-es:
16/18 anonim válasza:
Férfi társaim!
10 pontos nő nem létezik!
Ilyen nőkkel tele vannak a közösségi oldalak és a prosti kereső oldalak. A meglepő az,hogy nincs széttetoválva egyik karja sem.
Amit a 15-ös linkelt az meg egy átlagos (csinosabb,szebb?) vékony nő,amúgy megnéztem a többi képét is. Akár még a középiskolások vagy egyetemisták között is lehet látni ilyen nőt. De amúgy izlés kérdése az egész!
17/18 A kérdező kommentje:
Amúgy ez igaz..hála isten nincs rajta tetkó. Lehet még 18 sincs azért ilyen baba. Na de ezt inkább hagyjuk, mert pedofil riasztás lesz itt.
2022. febr. 9. 00:36
18/18 anonim válasza:
Nem rossz, erős nyolcas.
Na megyek a mosdóba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!