Szerintetek is gonosz vagyok?
Figyelt kérdés
Az ismerőseim barátaim azt mondják hogy gonosz kétszínű vagyok meg rosszindulatú is. Van három legjobb barátnőm akivel elvonolunk és beszélünk a barataimról de ez nem kétszínűség hanem kikapcsolódás szerintem. A másik meghogy rosszindulatú lennék nem hiszem jö irigykedős típus vagyok meg ha nagyon irigy vagyok egy másik lányra pl azért mert helyes a barátja akkor provokálom meg elszedem tőle a pasiját meg volt olyan is hogy provokáltam egy lányt hogy kihozzam a sodrából de ez csak azért volt mert kiszerettem volna rúgatni a suliból mert nem volt szimpatikus de ez sem rosszindulat csupán elővigyázatosság. Ti mit gondoltok tényleg rosszindulatú vagyok? 21/L2022. febr. 8. 12:02
31/42 A kérdező kommentje:
Jézusom xddd te biztos valami unatkozó kisgyerek vagy ne itt oszd az észt gyakorikérdéseken hanem menj tanulni!
2022. febr. 8. 14:34
32/42 anonim válasza:
Hehehe, nyugi egyszer valaki beletapos abba a rusnya pofádba és egyből visszaveszel :D
33/42 anonim válasza:
Szerintem te unatkozol nagyon :D Nem is értem minek tetted fel a kérdés, nem tudjuk tárgyilagosabban és kedvesebben mondani, kirugatni valakit nem szép dolog, pláne nem azért mert feltételezed hogy neked valamiért rossz a jelenléte, ez nem önvédelem :D Nem! Tök nem az, ez rosszindulat. Másokat kibeszélni pedig rendkívül undorító szokás, neked se esne jól a hátad mögött mondanának rólad mindenfélét, aztán szembe vigyorognának, úgy kiben tudnál megbízni?
34/42 A kérdező kommentje:
Hát az enyémbe biztos nem max a tiedbe amiért neveletlen kisgyerek vagy nem is értem hogy 12 éves feltűnési viszketegségű gyerekeknek miért kell telefonon amikor ennyi idős voltam mint te én kint játszott az udvaron nem úgy mint te. Na de mindegy ezek után se fogsz érteni ebből semmit mert buta vagy és neveletlen!
2022. febr. 8. 14:44
35/42 anonim válasza:
Kérdező, ha valaki feltesz egy kérdést, akkor számíthat rá, hogy neki nem tetsző vàlaszok is érkezhetnek. Ha esetlen nem értesz egyet akkor szépen le lehet írni az okát annak, hogy miért nem. Te ehelyett mit csinàlsz? Szinte az összes vàlaszolónak beszólsz és smile-kat küldözgetsz. Kívülről úgy jön le, hogy vagy provokálni akarsz és nem igaz a történet vagy pedig úgy, hogy te ezeket tényleg normális dolognak hiszed és nem érted mi a gond. (Meg persze ott a lehetőség, hogy nagyon is tudod, de akkor nem vadidegenektöl kérdeznéd.) Továbba aírod, hogy szép vagy és neked is volt barátod. Erről egy mondás jut eszembe: hiába szép valaki kívülről, ha belülről rohad.
36/42 anonim válasza:
Egyelek meg :DD Telefonon? Asztali PC you know, ahogy a felnőtt emberek, lebukta van picinyem, figyelj oda az órán, ne itt nyomd az ipart :D
37/42 A kérdező kommentje:
Ja és az előző mondatban elírtam néhány dolgot ezért kijavitom nehogy belekössetek ebbe is. Játszottam* telefon" Egyébként meg inkább megyek Dubaiba dolgozni minthogy kapáljak Jézusom méghogy kapálás pff.
2022. febr. 8. 14:50
39/42 anonim válasza:
Szerintem nem gonosz vagy, hanem egy unatkozó, 30-as-40-es férfi, aki a kérdésen keresztül paródizálja ki a kevésbé éles eszű 20-on éves nőket.
(REMÉLEM)
40/42 anonim válasza:
A te családodban az erőszak elítélt dolog??? Lehet, hogy nem versz senkit péppé, de amúgy annyira agresszív vagy, mint az állat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!