Szerintetek is gonosz vagyok?
Figyelt kérdés
Az ismerőseim barátaim azt mondják hogy gonosz kétszínű vagyok meg rosszindulatú is. Van három legjobb barátnőm akivel elvonolunk és beszélünk a barataimról de ez nem kétszínűség hanem kikapcsolódás szerintem. A másik meghogy rosszindulatú lennék nem hiszem jö irigykedős típus vagyok meg ha nagyon irigy vagyok egy másik lányra pl azért mert helyes a barátja akkor provokálom meg elszedem tőle a pasiját meg volt olyan is hogy provokáltam egy lányt hogy kihozzam a sodrából de ez csak azért volt mert kiszerettem volna rúgatni a suliból mert nem volt szimpatikus de ez sem rosszindulat csupán elővigyázatosság. Ti mit gondoltok tényleg rosszindulatú vagyok? 21/L2022. febr. 8. 12:02
2/42 anonim válasza:
Nagyon az vagy. Emellett beképzelt is.
3/42 anonim válasza:
Nem. Ez az átlag állampolgár jellemzője.Folytasd tovább ezt a magatartást.
4/42 anonim válasza:
Az ismerőseid jó emberismerők, hallgatnék a helyedben rájuk!
5/42 anonim válasza:
Nem rosszindulatúnak mondanálak, inkább a szörnyeteg vagy a ribizli szóval jellemeznélek.
6/42 A kérdező kommentje:
Hát én pedig ezeket a dolgozat amiket leírtam csak a magam biztonságáért tettem.
2022. febr. 8. 12:15
8/42 anonim válasza:
Csodálom, hogy még vannak barátaid. (Azt nem írom le, mit gondolok rólad, mert kitiltanának innen örökre.)
"Ki akartam rúgatni, de ez sem rosszindulat csak elővigyázatosság"
Mond, te teljesen normàlis vagy? Majd megversz valakit és ezt mondod: jaj én nem tehetek róla, csak túl szép volt? Ilyen emberektől, mint te, mentsen meg az ég.
9/42 A kérdező kommentje:
Kedves 7 es ha én az lennék akkor már nem tudnák írni sem meg igazából semmit se tudnék csinálni magamtól. De köszönöm hogy rám szántad az idődet és írtál ilyen nyomorult kommentet!💖💖
2022. febr. 8. 12:22
10/42 anonim válasza:
De kár hogy nem születtem helyes pasinak, engem nem vonzana az, hogy minél több nővel legyek. Ha egyet megszeretnék, rá se néznék az ilyen ízléstelen alpári k...ára mint te! De más nőre se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!