Mi volt nektek a leggonoszabb/kegyetlenebb dolog amit veletek tettek, mégis meg tudtátok bocsátani?
Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 13:19
1/4 anonim válasza:
Amikor exem erőszakoskodott velem, és akaratom ellenére, lázasan is szexelnem kellett vele.
Igazából azért bocsátottam meg, mert akkor még fel sem fogtam, mennyire rossz dolog. Pár év múlva szakítottam vele, rengeteg okból.
3/4 Metionin válasza:
A tényleg gonosz dolgokat nem bocsátom meg. Ez van, nem vagyok egy megbocsátós típus.
4/4 anonim válasza:
Kell vagy 10 év a megbocsátásomhoz, mert ennyi idő után már az érzelmi fájdalomra nem emlékszem - tudom, hogy rosszat tettek velem, és nagyon fájt, de ,ár csak az eszemmel. Akkor már nem haragszom, mert ki is esik az illető a napi gondolataimból, magyarul leszrom már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!