Mi volt a legrosszabb, leggonoszabb, legromlottabb dolog, amit valaha tettetek?
Ez egy anonim oldal, privátban is lehet. Persze ha nagyon olyan, akkor inkább ne.
Akkor mondjatok olyat, ami nem illegális, de tényleg g....iség volt.
"Ez egy anonim oldal, privátban is lehet."
Elvileg privátban 2 ember terrorizmusról leveleztek (gondolom hogy valamit tervezték) és hát a bíróságon kötöttek ki.
Nehéz megmondani. Eljön egy pont amikor a tetteid ellened fordulnak. Ilyenkor vissza tekintesz, hogy mit mikor miért és hogyan tettél. Nos ha én visszatekintek életem javarészében huncut gazember voltam. Gyakorlatilag tudatosan.
Egész életemben kihasználtam másokat, köztük számomra kedves embereket. Sokmindent a lelkemre vettem, mert meggyőződéses vagyok. Mindig is abban hittem, hogy az életben áldozni kell. És gyáva aki nem cselekszik rosszat ha azt gondolja jó cél érdekében.
Hazudtam, csaltam, zsaroltam, kihasználtam, kitúrtam. Hazudtam jóbarátnak, vadidegennek, kollégának, bajtársnak és mindezeket fel is használtam ha a szükség úgy kívánta. Például a legjobb barátom, akarom mondani a hajdani legjobb barátom is ezek közé tartozik. A lelkemre vettem annyi mindent, amit mások nem. És ma ezért kedvel mindenki. Nem tudják a legtöbben, hogy valójában milyen vagyok. Még viszonylag fiatal vagyok, de máris imádom az életemet, megtenni olyasmit amit más nem. De úgy érzem hogy amit teszek az helyes és jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!