Melyik a legrosszabb film, amit láttatok valaha?
Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 11:05
1/21 anonim válasza:
Talán a kontroll. Én rengeteg filmet láttam már de ezt egyszerűen nem tudtam végignézni. Még a legszarabb gagyi filmeket is végignézem
2/21 anonim válasza:
Hobbit 1-2...6-7 óra a kettő...elindulnak sárkányt ölni az a második rész végén találkoznak a sárkánnyal kb :D a trollos rész ami vicces volt a többi nem fogott meg...ha valakinek van feles 6-7 órája akkor se ezt nézze meg hanem csináljon valami értelmeset...legalábbis így gondolom...
3/21 anonim válasza:
Machette.
Nekem egyáltalán nem jött be a bugyuta sztori és a vacak poénok. Pedig szeretem Danny Treyot.
4/21 anonim válasza:
Itt a vége c. film harmat gyenge
5/21 anonim válasza:
Álom.net :DD Dancsó Péterrel jó ;)
6/21 anonim válasza:
Madonna-Ki ez a lány
és egy új keletűbb: A Kiscsávó, amit kétszer álltam neki megnézni, de egyszer sem bírtam.
Ez utóbbi lehet sokaknak bejön, én már nem bírok ezeket az erőltetett humorú feka vígjátékokat. Nem a feketékkel van bajom, hanem a műfajjal. Eddie Murphyt pl. szeretem.
7/21 anonim válasza:
nevetséges napóleon.
csak a tánc alatti zene jött be
8/21 anonim válasza:
Megalodon vs Óriáspolip vagy mi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!