Melyik a legrosszabb film, amit láttatok valaha?
Sorstalanság.
Nekem túl fantasy hangulata volt.
Hát...az a baj, hogy szerintem rengeteg szar film van. Én pl ide sorolom az összes "hú micsoda CGI" filmet is, amik ezen kívül semmi pluszt nem adnak.
De magyar filmek között álom.net ugrik be hirtelen, meg a Kis Vuk...ami ugye állami pénzből odahányt valami lett.
De nálam a rossz filmek inkább egy gyűjtő halmaz.
13:37...Akadnak azért gyöngyszemek, például A nyomozó.
Sucker Punch.
Ez az a film, ami baromi komolyan veszi magát, nagyon művészi és elvont akar lenni, viszont így baromi értelmetlen, olcsú hatású, tipikus ostoba story lesz. Elvileg baromi dráma és elgondolkodtató, de mi a volt barátommal konkrétan végigröhögtük, mert tele volt giccses szövegekkel és nem volt semmi értelme.
Álom.net. Nem kell ragoznom...
Avakon gimi. Ez egy tinikönyv megfilmesítése. 15 évesen olvastam a könyvet, nagyon szerettem, és majd kiugrottam a bőrömből, amikor megtudtam, hogy film is készült belőle. De mint sok más esetben, ezt is szépen elcseszték. Végig se néztem, még a szereplők kinézete sem hasonlított a könyvben leírtakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!