Szerintetek is gonosz vagyok?
Figyelt kérdés
Az ismerőseim barátaim azt mondják hogy gonosz kétszínű vagyok meg rosszindulatú is. Van három legjobb barátnőm akivel elvonolunk és beszélünk a barataimról de ez nem kétszínűség hanem kikapcsolódás szerintem. A másik meghogy rosszindulatú lennék nem hiszem jö irigykedős típus vagyok meg ha nagyon irigy vagyok egy másik lányra pl azért mert helyes a barátja akkor provokálom meg elszedem tőle a pasiját meg volt olyan is hogy provokáltam egy lányt hogy kihozzam a sodrából de ez csak azért volt mert kiszerettem volna rúgatni a suliból mert nem volt szimpatikus de ez sem rosszindulat csupán elővigyázatosság. Ti mit gondoltok tényleg rosszindulatú vagyok? 21/L2022. febr. 8. 12:02
11/42 anonim válasza:
Na pont az ilyen csajokat kerültem messziről a suliban, még csak beszélni se lenne kedvem veled ne haragudj, nem hogy barátkozni
23/L
12/42 anonim válasza:
Mondjuk a fogyatékos megtalálja a fogyatékos társát, de az ugyan úgy kifogja röhögni a háta mögött, ahogy ő másokat.
13/42 A kérdező kommentje:
Nyolcas én nem fogok megverni soha senkit mivel egy olyan családban nőttem fel ahol az erőszak teljesen elitélendő dolog. Lehet hogy te úgy nőttél fel akkor viszont sajnállak?😘
2022. febr. 8. 12:36
14/42 anonim válasza:
Nem úgy nőttem fel, ez csak egy példa volt. De mond, miért kell elővigyázatosnak lenned velük? Nem leszóllak, tényleg kíváncsi vagyok. Miért jó az neked? Miért baj az, ha valakinek helyes a barátja?
15/42 anonim válasza:
Valakit kirúgatni ok nélkül az iskolából, az is erőszakos viselkedés. :)
16/42 A kérdező kommentje:
Hát tulajdonképpen nem is az a baj hogy helyes a párja hanem hogy ő valahogy helyes párt kapott. De én is szép vagyok volt már párkapcsolatom de ő is azt mondta egy idő után hogy elég volt mert ő is azt mondta hogy rosszindulatú vagyok.
2022. febr. 8. 12:50
17/42 anonim válasza:
Tudom, hogy nőt nem szokás megütni, de téged úgy pofán vernélek, hogy a fal adná a másikat. Nyomogathatod a piros X-et, nem érdekel.
18/42 anonim válasza:
Szerintem nem vagy szép. Aki szép, annak nincs ilyen dolgokra szüksége.
19/42 anonim válasza:
Jajj maradjatok már
Ez full kamu sztori
Fel se lett volna teve a kérdés ha valóság lenne
Felnőtt ember magától is tudná hogy amit tesz ez rosszindulatra vall
20/42 A kérdező kommentje:
Jajm te meg maradj már légyszíves az is baj hogy kíváncsi vagyok mások véleményére? Neked pedig 17 es azt üzenem hogy biztos roma vagy hogy nőket szeretnél megütni szégyelld magad!
2022. febr. 8. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!