Szerintetek is gonosz vagyok?
Figyelt kérdés
Az ismerőseim barátaim azt mondják hogy gonosz kétszínű vagyok meg rosszindulatú is. Van három legjobb barátnőm akivel elvonolunk és beszélünk a barataimról de ez nem kétszínűség hanem kikapcsolódás szerintem. A másik meghogy rosszindulatú lennék nem hiszem jö irigykedős típus vagyok meg ha nagyon irigy vagyok egy másik lányra pl azért mert helyes a barátja akkor provokálom meg elszedem tőle a pasiját meg volt olyan is hogy provokáltam egy lányt hogy kihozzam a sodrából de ez csak azért volt mert kiszerettem volna rúgatni a suliból mert nem volt szimpatikus de ez sem rosszindulat csupán elővigyázatosság. Ti mit gondoltok tényleg rosszindulatú vagyok? 21/L2022. febr. 8. 12:02
21/42 anonim válasza:
21 évesen annyi eszed nincs, mint egy marok lepkének.
22/42 A kérdező kommentje:
És te ezt honnan veszed?
2022. febr. 8. 13:07
23/42 anonim válasza:
Férfiként ilyenkor az ember eszébe jut, h inkább meleg legyen, mégsem az a legundorítóbb dolog a világon..
24/42 anonim válasza:
Emberek, ez troll :D Lejön az egészből, senki nem lehet ennyire másik univerzumbna, hogy mások kibeszélését "kikapcsolódásnak" mások kirugatását meg ne k*rvanagy rosszindulatnak vegye :D
25/42 A kérdező kommentje:
P24 és remélem jól szórakozol a marhaságaidon neveletlen bunkó 😂😂
2022. febr. 8. 13:18
27/42 anonim válasza:
A kérdező szimplán hülye mint a segg.Xd Sajnos tényleg vannak ilyen önkritikára képtelen emberek. Ha nem tetszik neki egy normális válasz, akkor az az eszköze, hogy provokál, közben nem veszi észre, hogy csak égeti magát.
28/42 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz? Én elfogadom a kritikákat de itt mindenki egy bunkó tahó tisztelet a kivételnek.
2022. febr. 8. 14:29
30/42 anonim válasza:
Szerintem egy emberi hulladék vagy és megérdemelnél 20 év szibériai munkatábort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!