Tehetősebb családból érkezők! Nem szoktátok azt érezni, hogy motiváció hiányotok van, nem vagytok irigyek azokra az eltökélt társaitokra, akik szegényebb családból szükséget éreznek a feltörekvésre?
Nem. Én vagyok az egyik legmotiváltabb ember az ismeretségi körömben. Engem megbénítana a szegénység szerintem, nem motiválna. A pénz sem kifejezetten motivál, de van ezer más dolog, amivel tudok békében, érdeklődéssel foglalkozni azáltal, hogy nem vagyok túlélő üzemmódban.
Pl úgy, hogy tudom, hogy van lakásom és nem kell ezt szem előtt tartva karrierbeli döntéseket hoznom, szívesebben tanulok magasabb szinten, szívesebben próbálkozom, szívesebben kutatnék, indítanék vállalkozást, csinálnék számomra is kézzel fogható, értelmes dolgokat ahelyett, hogy a szakmám alacsonyabb szintjein pénzért szopjak.
Szerintem úgy értette a korábbi válaszoló, h a Hell nem alapvető élelmiszer. A tej az. A Hell árából vehetnél inkább tejet a pudingba.
A kérdésre sajnos nem tudok válaszolni, nem tehetős családból jövök.
Nem éreztem ilyet soha.
Mindig az lebegett a szemem előtt, hogy apám mit ért el és erre nekem is képesnek kell lennem, hogy méltó legyek a nevéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!