Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tehetősebb családból érkezők!...

Tehetősebb családból érkezők! Nem szoktátok azt érezni, hogy motiváció hiányotok van, nem vagytok irigyek azokra az eltökélt társaitokra, akik szegényebb családból szükséget éreznek a feltörekvésre?

Figyelt kérdés

2022. febr. 6. 01:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Vagyis a 8-as kommentben magyaráztam el.
2022. febr. 6. 02:32
 12/22 anonim ***** válasza:
Mindig van jobb.
2022. febr. 6. 03:29
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit értesz tehetős család alatt. A szüleimnek több ingatlanja van, a város elit negyedében éltünk. Ugyanakkor sosem voltam elkényeztetve, a szüleim hülyére dolgozták magukat és tőlem is elvárták ezt, plusz természetesen a kitűnő bizonyítványt is. Mindig is nagyon motivált voltam, hatalmas célokkal. Nem irigylek semmilyen csóró embert, és nem is azt vettem észre, hogy annyira motiváltak lennének.
2022. febr. 6. 04:19
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem. Én vagyok az egyik legmotiváltabb ember az ismeretségi körömben. Engem megbénítana a szegénység szerintem, nem motiválna. A pénz sem kifejezetten motivál, de van ezer más dolog, amivel tudok békében, érdeklődéssel foglalkozni azáltal, hogy nem vagyok túlélő üzemmódban.

Pl úgy, hogy tudom, hogy van lakásom és nem kell ezt szem előtt tartva karrierbeli döntéseket hoznom, szívesebben tanulok magasabb szinten, szívesebben próbálkozom, szívesebben kutatnék, indítanék vállalkozást, csinálnék számomra is kézzel fogható, értelmes dolgokat ahelyett, hogy a szakmám alacsonyabb szintjein pénzért szopjak.

2022. febr. 6. 06:18
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem úgy értette a korábbi válaszoló, h a Hell nem alapvető élelmiszer. A tej az. A Hell árából vehetnél inkább tejet a pudingba.

A kérdésre sajnos nem tudok válaszolni, nem tehetős családból jövök.

2022. febr. 6. 06:46
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem éreztem ilyet soha.

Mindig az lebegett a szemem előtt, hogy apám mit ért el és erre nekem is képesnek kell lennem, hogy méltó legyek a nevéhez.

2022. febr. 6. 07:07
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Látom befutott a kérdés :D
2022. febr. 6. 11:27
 18/22 A kérdező kommentje:
#1 és a testvéreid ugyanebben a helyzetben vannak, mint te? Tudjátok segíteni egymást?
2022. febr. 6. 11:28
 19/22 A kérdező kommentje:
#9 Az a baj egy bizonyos fokú intelligenciával, hogy az intelligens ember magától is felismeri, mit kéne csinálnia, s még akkor is ostorozza magát érte, ha egyszerűen megszokása miatt nem képes rá.
2022. febr. 6. 11:30
 20/22 A kérdező kommentje:
#2 Nagyon érdekes, hogy mennyivel könnyebb az igényeket növelni, viszont az ember kínok között, vagy csak óriási felismerésekkel tud leadni belőlük.
2022. febr. 6. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!