Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet az oka, hogy lusta...

Mi lehet az oka, hogy lusta vagyok tanulni, amikor okos vagyok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nincs motivációm hozzá(középsulis vagyok). Pedig elég mondjuk, egyszer elolvasnom az anyagot és a 80-90%-át megjegyzem vagy egy fullra teleírt füzetlapot évszámokkal, fogalmakkal 5-10 perc alatt szóról-szóra bemagolok, amikor maximálisan oda tudok kocentrálni. Az a problémám, hogy sokszor nincs meg a megfelelő fókusz, és akkor nem fog az agyam, vagy meg se próbálom mert mi értelme... Az olyan tantárgynál mint a matek nincs probléma, mert ott nem kell tanulni, abból kitűnő vagyok.

2021. nov. 27. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom, de jobb ha rászoksz a tanulásra

annak idején én is ilyen voltam, az egyetem beszoptam rendesen

2021. nov. 27. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
98%
Én egész életemben ilyen voltam, most vagyok 22. Következménye, hogy másfél év csúszásban vagyok az egyetemmel, de már csak a szakdolgozat és az államvizsga van hátra.
2021. nov. 27. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:
16%
Kevesebbet kell szopni
2021. nov. 27. 17:30
 4/6 A kérdező kommentje:

1#

Azért nem mindig csak gyakran 😂

2#

Próbálkozok én is megyek egyetemre.

3#

Rendben, akkor elkezdek valami rendszert magamra szokatni, úgy is csak haszontalan dolgokat csinálok tanulás helyett.

4#

Fiúként nem áll fenn ez a veszély :D

2021. nov. 27. 17:37
 5/6 anonim ***** válasza:
3%

Mert tanulni szar.

Menj inkább moziba, vagy igyál a haverokkal.

2021. nov. 27. 18:17
 6/6 anonim válasza:
a kördésben ott a válasz, mert lusta vagy, de jó a fejed...enyi, rá kll szánod magad, mert egy idő után(vagy akár már most is) nem lesz elég az mit megjegyzel az órán
2021. nov. 27. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!