Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogosan borultam ki?

Jogosan borultam ki?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja összejöttem egy nővel, minden klappolt, boldog voltam Vele, egészen tegnapig. Történt ugyanis az, hogy hallottam ahogy egy barátnőjével arról beszél, hogy csodálkozott rajta, hogy rendes roma vagyok.

A bökkenő az, hogy nem vagyok cigány, pusztán kreol színű az arcom, és eléggé rosszul esett, hogy annak nézett, mert vannak rossz tapasztalataim velük még általános iskolából.

Természetesen szóvá tettem, hogy ez mégis mi, majd azt mondta, hogy a fekete hajam, meg a sötétebb bőröm miatt nézett annak. Majd erre mondtam neki, hogy "elnézést, nem tehetek róla, hogy ilyen színű a hajam, meg hogy nem olyan fehér a bőröm, mint egy átlagos embernek, de majd befestem a hajam a szőkére, hátha majd akkor megfelelek az elvárásaidnak".

Most nem tudom mi legyen, megsértett ezzel. A nevem se romás, sőt inkább orosz eredetű. De nem értem, igazán megkérdezhette volna, ha nem lett volna ebben biztos.

Mind a ketten huszonévesek vagyunk.

2022. jan. 31. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Szóval ő azt mondta rád rendes (roma) vagy, erre nekiálltál hisztizni, hogy milyen elvárásai vannak, mikor konkrétan nem is volt elvárása? Hát jó nagy hülye vagy.
2022. jan. 31. 19:59
 2/3 A kérdező kommentje:

De nem vagyok az, nem érted?

2022. jan. 31. 20:15
 3/3 Senior Séf ***** válasza:
75%
Ha arisztokrata származásúnak hitt volna, pedig nem vagy az, akkor is megsértődsz?
2022. febr. 1. 17:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!