Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért baj, ha valakinek a...

Miért baj, ha valakinek a testmozgás, sport legnagyobbrészt szükséges rossz?

Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 20:04
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
A séta továbbra se sport. 30 perc séta, 30 perc bicaj és 30 perc kocogás után tök más érzés.
2022. jan. 24. 14:26
 32/60 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező, te pszichés eset vagy.

Az összes pszichológus azt mondja, hogy SOHA NE HASONLÍTSD MAGAD A MÁSIKHOZ!!! Mindenki más, különböző képességekkel rendelkezünk.

Ezért alakul ki sokakban önbizalomhiány, mert mindig a másikkal foglalkozik és hozzá hasonlítják magukat. Pedig egyetlen egy mérce van, az pedig saját magad!

És még mindig nem vagy képes felfogni, hogy a hozzáállásod a probléma, plusz az, ahogy itt megnyilvánulsz.

Felőlem te mozogj kell-ből, én SZERETETBŐL mozgok. Nem érzed a kettő közötti érzelmi különbséget?

2022. jan. 24. 14:29
 33/60 anonim ***** válasza:
41%
Attól, hogy leszavazod a neked nem tetsző válaszokat, attól még nem lesz igazad, sőt még gyerekesen is viselkedsz.
2022. jan. 24. 14:37
 34/60 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező, ilyen hozzáállással azon sem csodálkoznék, ha az élet más területén is problémáid lennének. Engem nem győzöl meg a butaságaidról, főleg, mert én nem azért mozgok, mert kell, és gyakrabban, mint te. Nagyon okosnak hiszed magad a témában, de gőzöd sincs az egészről. Viszont a fafejűséged miatt ezt nem látod, és akármit mondunk, nem is fogod soha látni, így a kérdésed fölösleges, mert hiába kapsz előrevivő válaszokat, olyan vagy, mint a viccben az agresszív kismalac, aki beleesett a gödörbe. Nehéz lehet veled együtt élni.

Neked pszichológusra lenne szükséged, ha valóban változtatni akarsz az életeden, de gyanítom, valójában nem akarsz, csak puffogni és kifogásokat gyártani.

2022. jan. 24. 14:39
 35/60 A kérdező kommentje:

34

Mit tudok rosszul?

Miért baj, ha kellből sportolok?

Heti kb 5 óra miért kevés?

2022. jan. 24. 15:00
 36/60 anonim ***** válasza:
76%
2022. jan. 24. 15:05
 37/60 anonim ***** válasza:
41%

Nem a 34-es vagyok, de válaszolok a kérdéseidre.

1. Azt tudod pl. rosszul, hogy nem másokhoz hasonlítjuk magunkat.

2. Azért baj, mert az érzet nem ugyanaz. Neked az érzelmi intelligenciád a nullán van? Ha valamit szeretsz, azt örömből csinálod, ha valamit kényszerből ott már nem az öröm játszik szerepet.

3. Ki mondta, hogy a heti 5 órai edzés az kevés? Miért másokhoz hasonlítod még mindig magad?

2022. jan. 24. 15:05
 38/60 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem te nem is akarod élvezni a sportot. Engem mondjuk ez nem zavar, a te magánügyed, nem nekem hisztizel emiatt rendszeresen. Még a kérdésed sem tud felhúzni. :-)
2022. jan. 24. 15:08
 39/60 A kérdező kommentje:

Pedig ha nem nézed meg, hol tart a másik, akkor fogalmad sincs, kell-e fejlődni, kell-e változtatnod valamin, van-e valami gond, betegség esetleg.

De ti tudjátok.

Nyilván nem utálok mozogni, de eleget sportolni igenis nyűg.

Egész nap olyat csinálunk, ami nem tetszik, korán kelés, tömegközlekedés, munka, tanulás, házimunka, sport.

Sajnos ez a felnőtt élet.

2022. jan. 24. 17:19
 40/60 anonim ***** válasza:
32%
Ugye te szeretsz panaszkodni? :-D
2022. jan. 24. 17:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!