Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért baj, ha valakinek a...

Miért baj, ha valakinek a testmozgás, sport legnagyobbrészt szükséges rossz?

Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 20:04
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
70%

"De a legtöbb hobbimból is sok lenne annyi, amennyit sportolni kell egy héten."

Hol van leírva, hogy egyáltalán kell sportolni? És hol van az is leírva, hogy mennyit?

Amit az ember kényszerből csinál, az sose jó és nem is vezet eredményre.

Az energiákat leginkább a kényszer veszi el.

Megfelelési kényszerben szenvedést egyébként?

2022. jan. 23. 21:28
 12/60 anonim ***** válasza:
92%
Jav. szenvedsz..
2022. jan. 23. 21:28
 13/60 A kérdező kommentje:
Fontos az egészségem, ami így is nagyon rossz és segít rajta a sport.
2022. jan. 23. 21:32
 14/60 anonim ***** válasza:
100%

"Amit az ember kényszerből csinál, az sose jó és nem is vezet eredményre."

Hát én utálok egészségesen enni meg mozogni, de lefogytam, tehát van eredménye.

2022. jan. 23. 21:40
 15/60 anonim ***** válasza:
81%
Nem értem a kérdést. Nyilván ha olyat kell csinálnod amit nem akarsz, az baj. De ez csak neked baj, másoknak nem baj, hogy nem szívesen sportolsz, esetleg akik szeretnek, azok olyankor sajnálnak.
2022. jan. 23. 21:41
 16/60 anonim ***** válasza:
100%

"Amit az ember kényszerből csinál, az sose jó és nem is vezet eredményre."

Mondjuk a sport, mozgás pont az a dolog, ami mindenképp jó eredményre vezet és még akkor is hasznos ha csak minimálisan csinálod.

2022. jan. 23. 22:54
 17/60 A kérdező kommentje:
Azon túl, hogy a szervezet számára elengedhetetlen, ha nem sportol az ember rendszeresen, akkor azt a havi 1-et se fogja bírni, amihez viszont őszintén kedve is van.
2022. jan. 23. 23:02
 18/60 A kérdező kommentje:
Nekem a minimális nem segített. Na jó, picit lejjebb vitte a nyugalmi pulzusomat.
2022. jan. 23. 23:03
 19/60 anonim ***** válasza:
80%
"Viszont a séta nem sport." - Minden futó így kezdte, úgyhogy de, az is sport.
2022. jan. 24. 06:32
 20/60 anonim ***** válasza:
76%
Kicsit azt érzem rajtad, hogy beleestél a "droid gondolkodásmódba", és ehhez jön egy megfelelési kényszer, meg másokhoz hasonlítgatás, és elakadtál, ez meg bosszant, az is lehet, hogy nem tartottad be a fokozatosságot, ami pedig nagyon fontos lenne. Nos, nem tudom, hogy milyen egészségügyi okból kell sportolnod, de fejben tedd helyre magadban a dolgokat. A kevés is több a semminél. A társasházban, ahol lakom, van két idős hölgy, akik rendszeresen nordic walkingoznak, nem nagy tempóban, amennyi jólesik nekik, de rendszeresen, közben pletyiznek egy jót. Sokan esnek bele a hibába, hogy nem építik fel a fokozatosságot, egyből sokat akarnak, aztán szenvednek, lesérülnek. Na meg az, hogy hasonlítják magukat másokhoz, az is tipikus hiba. Mindenkinek más a teste, nem ugyanúgy működik, a fejlődés akadálya sem ugyanaz mindenkinél.
2022. jan. 24. 06:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!