Csak én ábrándulok ki és érzek ürességet ezek az emberek iránt?
Akik folyamatosan osztogatják a milliomosleszek idézeteket, amin olyan idézetek vannak, hogy "ha jól csinálsz valamit, sikeres lehetsz" és hasonló nevetséges társai. Természetesen az idézet mögött valamilyen öltönyös éppen telefonáló távolba néző emberrel.
Vagy akik a bóditesók és szabó péter könyvet rakják kifele állandóan, és hozzáírják, hogy mától céltudatos ember leszek, engem nem ver át senki, az irigyeim nevetnek de az nevet aki a végén nevet stb.
Természetesen ha emellett tényleg belevágnak valami értelmes dologba azt elismerem. De annyira szánalmas amikor valaki azt hiszi, hogy ő ettől a motivációsditól komolyabb ember és a többiek felett áll.
Mi számít neked értelmes dolognak?
Ugyanis a drog jól jövedelmez, és ha nem fogyasztod, csak eladod abból 1-2 év után úgy élsz, mint ha álmodból ébrednél, viszont ülhetsz érte éveket.
Aki nem tanult, annak mindig az illegális tevékenység volt jövedelmező, mióta világ a világ, kérdés hogy ki az aki vállalja, és kér belőle.
A nagy valóságban meg dolgoznak, és hajnalban kelnek az emberek, mert nem vállalnak esetleges lebukást, és éveket. Pedig a jó élethez ki kell taposni az utat, vagy épp leülni ;)
Nem csak te érzed ezt, szerintem már lassan lejárnak ezek a hatalmas netes életbölcsességek, semmit se mondanak és idegesítőek hogy mindenhol foglalják a helyet.
Engem demotiválttá tesz mert szomorú hogy egyesek benyaljak ezt a tartalmatlan mű sz@rt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!