Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi értelme van úgy élni, hogy...

Mi értelme van úgy élni, hogy alig van boldogság az életben?

Figyelt kérdés
Amire igazán vágyok, az soha nem valósul meg. Nem tudok "filmszerű" életet élni, ahol teljesülnek azok a szituációk, amiket szeretnék. Pl. van egy exem, akivel szeretnék még egyszer az életben őszintén beszélni, de nem tudom megvalósítani. Meg szeretnék egy olyan táborban részt venni, ahol jó társaság jön össze, és mindenféle őrült dolgok történnek, mint amikor kamasz az ember, vagy házibuliba menni. Vagy egy őszinte kapcsolatot egy olyan lánnyal, aki igazán tetszik. Ezek mind emberekkel kapcsolatos vágyak, de nem tudom őket beteljesíteni. Ha ilyen unalmas lesz a felnőtt lét, mint eddig volt, akkor inkább felkötöm magam. Minek úgy élni, hogy soha nem éled az életet igazán, és nincsenek élményeid?
2021. dec. 24. 01:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezen én is egyre többet gondolkozom. Próbálok megváltozni, nem sok sikerrel. Nem tudok olyan ember lenni, akivel mások szívesen szereznek közös élményeket.
2021. dec. 24. 01:55
 2/13 anonim ***** válasza:
73%

Én csakis a bőségben látom a megoldást.

Akkor van minden,csak azzal kell foglalkozni,ami igazán fontos.

Nincs időd a lelked ápolni hangoskönyvekkel,ha állandóan dolgozol,stb.

Én már arra is gondoltam,hogy feláldozom az életem valamiért.

Nem azért,mert akkor jelent valamit.

100 év múlva nem jelent semmit,mert nem változtat semmin már.

Viszont valami ténylegesen lesz belőle...

Tudatában vagyok annak,hogy sokan ezt gyengeségnek fogják tekinteni,stb.

Tudatában vagyok annak is,hogy a népesség nagy része állat.

Ösztönlény,nem igazán van sok agysejt manapság az emberek fejében,tehát nem is várom el,hogy bármiféle normális reakciót kifacsarjanak magukból.

Ami tetszik neki,az tetszik neki.

Fű,fa,csillagos ég.

Hát igazából így nem sok értelme vagy egy egyednek. Ez lenne a válasz az aktuális kérdésre,tehát hogy így nincs.

2021. dec. 24. 02:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is magányos vagyok, hát nagyon nemjó!
2021. dec. 24. 02:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

az eg vilagon semmi ertelme nincs az eletnek alapjaraton se

megszuletsz, gyorsan megtanulsz beszelni irni olvasni, utana bedobnak a suliab hogy "okos" legyel es mehezz dolgozni, es keresd a penzt

utana dolgozol addig amig nyugdijba nem mehetsz aminek a korhatarat egyre jobba nnovelik hogy meg tovabb dolgozhass

aztan az utolso par evedet meg nem tudod igazan mivel tolteni mert mar tenyleg nincs erod semmire kb

semmi ertelme nincs az eletnek

2021. dec. 24. 03:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Jómondod, meg a sok baj, gond, betegség is van, tehát kínlódás jah, nekem legalább is!

De vannak kivételek ugye!

2021. dec. 24. 03:32
 6/13 anonim ***** válasza:
33%
Vagy megszoksz, vagy megszöksz🤷‍♂️
2021. dec. 24. 05:07
 7/13 anonim ***** válasza:
60%
Pedig, ha észreveszed, van egy nagy bolddogságbombája ennek az országnak: ott van Viktorta, aki annyi szerertettel látja el ezen országot. Értékeld már legalább ezt, kérlek!
2021. dec. 24. 05:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez sajnos így van. Az a baj hogy a vágyaink és a lehetőségeink két különböző halmaz. És sajnos nagyon kicsi a közös halmaza ezeknek.
2021. dec. 24. 05:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyre többet gondolkodom ezen. Sokkal több a szopás, mint az a pár örömteli pillanat, amit megél az ember.

Jól írta 4-es, minél előbb megtanítanak mindenre, aztán arra treníroznak, hogy magadat kihasználd ezerrel.

Van egy nagyon minimális játéktér talán, ha az ember jól tanul, jó végzettséget szerez, akkor esetleg nem kell beülni egy irodába 10 másik hp közé, lehet az ember szabadúszó, itthon dolgozhat. De ez sem így van, mert így is szopás, csak így nem hülye főnökök dirigálnak, hanem az ügyfelek és a hatóságok (akiknek közvetlenül dolgozok, tehát még egy kontroll sincs, saját bőrömet viszem a vásárra).

Még talán aki össze tud hozni egy céget úgy, hogy családi cég, annak sem igazán jó, látom több ügyfelemnél, nagyban viszik, de se hétvége, se nyaralás. Úgy értem, fizikaileg el tud menni, de az agya mindig a cégen jár.

Szar és fos az egész, de jobb nem is belegondolni, mert az ember begolyózik.

2021. dec. 24. 11:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Politikusnak kellene menni. (Az meg már ugyanaz, mint a bűnöző, csak ő legálisan csinálja).
2021. dec. 24. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!