Az normális hogy egy idióta apuka felbontja az árut (puding) és a bolt kellős közepén eteti a kölykét?
Figyelt kérdés
Ennek a sok mai idióta, nekem mindent lehet szülőnek nincs szégyenérzete?2021. dec. 11. 11:29
1/19 anonim válasza:
Hát nem "normális" de én valahogy ezért nem csapnék ki hisztit xd
Nem érdekel igazából. Csak utána ne rakja vissza a pudingot.
2/19 A kérdező kommentje:
Egyre több ilyet látok, nem tudom miért, és egyre jobban ingerel. Kinezem hogy valahol eldobja azt a fost és ki se fizeti.
2021. dec. 11. 11:32
3/19 anonim válasza:
engem már a pogácsaetetők is kiakasztanak. Gondolom, le se húzza.
Van, hogy felnőtt eszi, de gyerek is kibír 20 percet éhenhalás előtt még. De nincs szégyenérzete. Mert ha az lenne, hogy álljon hozzá máshogy, nevelje, akkor jön az, hogy jahh, mindig az tud gyereket nevelni legjobban, akinek nincs
Már azért rosszul érzem magam, ha a vizet kinyitom, mert nem érzem jól magam.
4/19 anonim válasza:
Ja, mondjuk legalább visszatenni nem tudja.
Egyszer egy fazon előttem nyitott ki egy ecetes tormát, szagolt bele, és tette vissza...
5/19 A kérdező kommentje:
Akarva akaratlanul is egyre több ilyet látok és igenis felidegesit mert engem pl nem így neveltek, hanem először megvesszük aztán lehet csak megenni...
2021. dec. 11. 11:36
6/19 anonim válasza:
Csak annyira normális mint ezen hőbörögni gyakorikérdéseken ahelyett, hogy odamennél és szólnál neki.
7/19 A kérdező kommentje:
Azt se értem, hogy a biztonsági őr miért nem szól rá ezekre..
2021. dec. 11. 11:37
8/19 anonim válasza:
De miért ilyen seggfejek az Nberek? Nem értem...😭
9/19 A kérdező kommentje:
#6 nyugodj meg, máskor az lesz.. Csak hát eddig úgy gondoltam, hogy ki vagyok én, hogy beszoljak..
2021. dec. 11. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!