Miért kér tőlem képeket a kollégám a gipszes lábamról? Normális dolog ez?
Másfél hete tört el a bokám, most otthon vagyok, azóta rendszeresen rám ír a srác, pedig előtte alig beszéltünk néhány szót, nem is volt nagyon szimpatikus.
Először gondoltam, milyen figyelmes, lehet félreismertem, aztán benyögi, hogy szeretne képeket a gipszemről, úgy, hogy jó magasra polcoljam fel a lábam, látszódjon az arcom is, és mosolyogjak. Először kiröhögtem, mondtam, hogy nem küldök, de nem adta fel, és meg letiltottam, mert idegesített. Bunkó azért nem voltam, de mondtam, hogy nekem ez már sok...
Normális dolog az ilyesmi, vagy én reagáltam túl?
Gipszes lábat lehet találni, de a munkatársa gipszes lábát nem. Ugyanúgy sokan értetlenkednek azon, hogy miért kukkolnak/videóznak néhányan ismerősöket. Igen, a net tele van meztelen nőkkel, de az egészen más, mint valaki, akit személyesen ismersz.
De még ha nem is arra kellett volna. Az, hogy érdeklődik, rendben van. Az, hogy képet kér, már szerintem furcsa, ha korábban nem nagyon beszéltek. Az, hogy elmondja, milyen képet csináljon és küldjön neki, majd a visszautasítás után is erősködik, nagyon kellemetlen, ezek után én sem folytatnám a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!