Ti átadnátok a helyeteket egy gipszes lábú fiúnak? (többi lent)
Térdemig van járógipszben a bokám. Eddig mindenki csak megbámulta, de a helyet nem adták át. Ti átadnátok? Van ilyen tapasztalatotok?
Kort és nemet is írjatok, légyszi!
13/F
Már volt alkalmam többször is átadni a helyet olyan fiatalnak/idősnek szóval mindegy kinek aki gipszben volt. Én még azoknak is átadom akiknek a karjuk van begipszelve. Nekem ez nem is kérdés.
33/N
Szerintem ez elég alap dolog. Sérültnek, rokkantnak, várandós nőknek, időseknek, rosszul lévőknek, kisgyerekeseknek, stb elég alap átadni a helyet. Tudom, a budapesti tömegközlekedésben nem jellemző az udvariasság - tisztelet a kivételnek.
Egyébként nyugodtan kérj helyet legközelebb, gipszben elég kellemetlen és veszélyes is állva utazni, sok járművön van direkt ilyen utasok számára kialakított és jelölt hely is. Ne te érezd már magad rosszul, szégyellje magát a sok büdös bunkó. :D
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!