Éreztétek már úgy, hogy nem találjátok a helyeteket?
Az olyan emberek akiket én a "barátaimnak" nevezek, gyakorlatilag tojnak rám.A családom szintén,van egy nagyon jó példám amivel bizonyíthatom: Megrepedt a kezemben egy csont, és nem hajlandóak elvinni megnézetni valakivel.
A kutyát se érdeklem, de mindezek ellenére próbálok küzdeni, hogy minél jobb ember legyek.
Viszont arra is rájöttem, hogy más emberek nélkül ez nem fog menni, mert nemcsak én formálom magam, hanem mások is formálnak engem.
15/L
Én ezt másképp látom. Én is nagyon sokáig azt hittem, hogy a külső körülmények, emberek stb azok a tényezők, amiktől függ az életem. De elsajátítottam egy teljesen új stratégiát és az életem kezd javulni.
Ez pedig két alapdolgon nyugszik és ezek nem mások, mint egyfelől az önszeretet, azaz ha szeretem és elfogadom önmagam, az összes hibámmal és erényemmel együtt, akkor onnantól teljesen mindegy, hogy ki mit gondol, vagy hogy viselkedik, másfelől pedig az a gondolat, hogy "én vagyok a felelős a saját hangulatomért". Azaz nem adom át más kezébe az irányítást magam felett, hanem megtartom magamnak. Ehhez persze nagyfokú önállóság és felelősségvállalás szükséges, de működik. Az egész világot, beleértve az emberi kapcsolatokat is, az energia mozgatja. Ez az energia, nevezik "szeretetenergiának" is, könnyen megtapasztalható, különösen, amikor hiányt szenvedsz belőle. Biztos ismered azt a kérféle érzést, amikor tele vagy aggódással és félelemmel, vagy azt, amikor legszívesebben az egész világot magadhoz ölelnéd, annyira fel vagy dobva. Ezutóbbi az energiával telt, az előbbi pedig a hiányállapot. Ha van energiád, szereted önmagadat, feltétel nélkül fogadod el a többi embert, nem hibáztatsz senkit, nem tekintesz magadra áldozatként, kiszolgáltatottként, hanem a saját felelősséged és irányításod alatt tartod az életedet, akkor a tudatalattid a segítségedre lesz és meg fogja oldani a problémáidat, amik nem is problémák, pusztán feladatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!