Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kér tőlem képeket a...

Miért kér tőlem képeket a kollégám a gipszes lábamról? Normális dolog ez?

Figyelt kérdés

Másfél hete tört el a bokám, most otthon vagyok, azóta rendszeresen rám ír a srác, pedig előtte alig beszéltünk néhány szót, nem is volt nagyon szimpatikus.

Először gondoltam, milyen figyelmes, lehet félreismertem, aztán benyögi, hogy szeretne képeket a gipszemről, úgy, hogy jó magasra polcoljam fel a lábam, látszódjon az arcom is, és mosolyogjak. Először kiröhögtem, mondtam, hogy nem küldök, de nem adta fel, és meg letiltottam, mert idegesített. Bunkó azért nem voltam, de mondtam, hogy nekem ez már sok...

Normális dolog az ilyesmi, vagy én reagáltam túl?

2021. dec. 7. 23:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Lehet h nem hiszik el a munkahelyeden hogy eltört,gipszbe van és bizonyítékot akart szerezni
2021. dec. 8. 08:21
 12/20 anonim ***** válasza:
36%

gipszfétis?L mondom ezer kép va a neten arccal is

Szerintem inkább arra megy ki a játék, hogy pénzt kapjon értr.

VAn az álláshirdetős csoportokban gipszes lábért pénzt fizetünk hirdetés állandóan

2021. dec. 8. 08:41
 13/20 anonim ***** válasza:
37%

10es vagyok, aki lepontozott, az ugye azon az állásponton van, hogy legyek megértő, mert manapság már mindent szabad, elítélni meg pláne nem szabad senkit, mert hát a jogai meg megsértem a lelki világát... Ez lesz a veszte az emberiségnek, elárulom. Ez a fene nagy szabadság. Aki beteg, az beteg, ennyi.. Oké, vannak fétisek, ezt elfogadom, valaki jobban izgul a lábakra stb stb. De gipszelt végtagokra izgulás.. Az nincsen a "tűréshatáron" belül.

Ja de legyek empatikus.

2021. dec. 8. 08:42
 14/20 anonim ***** válasza:
80%

Van ezer kép a neten? Akkor te miért nem fekszel le a szomszéd Mariska nénivel a nőd helyett? Neki is ugyanaz van a lába között :)

Itt az a lényeg, hogy ismeri és így még izgalmasabb számára az aberrációjának kiélése.

2021. dec. 8. 08:44
 15/20 anonim ***** válasza:
14 szerintem meg pénz akar érte kapni. várj mindjárt mutatok valamit
2021. dec. 8. 08:51
 16/20 anonim ***** válasza:
2021. dec. 8. 08:57
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket! Utánanéztem ennek a gipszfétisnek, szerintem biztos ez lehet baja...

Munkahelyen történt, többen látták. Egy másik, normális kollégám vitt haza a kórházból utána, szóval nem hiszem, hogy pénzt akarna ez a srác.

2021. dec. 8. 13:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Gipsz-fétis! :D
2021. dec. 8. 14:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Hozzászoktat, hogy gipszelten mutogasd, - hátha azután is automatikusan fogod neki mutogatni, amikor már nem lesz rajta a gipsz! :D
2021. dec. 8. 15:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem normális!
2021. dec. 29. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!