Szerintetek normális volt ez a reakció tőlem? (kiraboltak)
Teljesen kivagyok lelkileg. Nem elég, hogy félek, de még egy beszarinak is érzem magam.
Pár napja este 10-kor álltam egy nem túl jó környéken egy busszmegálló mellett.
Éppen cigiztem, amikor oda jött hozzám három, már messziről is sötétnek tűnő alak,
akik feltehetően romák voltak.
Amikor odaértek hozzám a következőket mondták:
"Mivan köcsög? Leszúrlak te csicska!! Rugjál bele egyet. (belém rúgtak, a másik mellkason vert)
Mivan magyar ge*i? Nyál is csak akkor van a szádba, ha beleköpök te paraszt kutya.
Ezt követően pedig elvették tőlem a cigimet, a hugo boss szövetkabátom amit 180E forintért vásároltam.
Illetve a pénztárcámat vették el, de kértem hogy a pénztárcát, és az iratokat had tartsam meg
a pénz viszont oda adom, 90e forint kézpénz volt a tárcámban, ezt gondolkodás nélkül oda is adtam.
Szerencsére így a pénztárca, és a bankkártyám nálam maradt.
Ezt követően gyorsan elindultak lelépni, de a kissebbik srác, aki nem szólt egy szót sem valahogy vérszemet kaphatott, és hirtelen arcon csapott teljesen megvadulva, ordította, hogy megöllek.
A társai elhúzták tőlem, mondva hogy: "gyere te bolond mennyünk elfele innen ide adott mindent"
Aztán annyira dúrva volt ez a szitu számomra, hogy elkezdtem sírni, és könyörögtem hogy ne bántsanak.
Gyorsan eltűntek, én pedig elindultam az ellenkező irányba. Annyira sokkot kaptam, és annyira rettegtem,
hogy még csak nem is fáztam.
Mióta ez történt sötétedés után nem merek kimenni a lakásból.
Folyton a hátam mögé nézek és rettegek, hogy valaki bántani fog.
Mielőtt ez megtörtént sosem féltem, mindig magabiztos voltam, és bárhova nyugodtan mentem éjszaka is.
7 évig küzdő sportoltam, úgy gondoltam majd megvédem magam egy ilyen szituációban, de nagyo nem ez történt.
Teljesen befostam, és csak arra tudtam akkor gondolni, hogy ne szújanak le, és ne oltsák ki az életem.
Leírhatatlan az a furcsa érzés amit éreztem, nagyon félelmetes.
Úgy érzem magam mint mikor 3.-os gyerek voltam, és az iskolában megvertek, és féltem a többi gyerektől.
Egy nyámnyilának érzem magam, egy utolsó kis gyáva alaknak. Rendőrségre se merek menni, mert attól félek megtudják, hogy feljelentettem őket
és levadásznak vagy valami hasonló. + amúgysem tudnám őket leírni, mert maszk volt rajtuk. (volt eszük)
A kés láttán ahogyan rámszegezik, és a hangsúlyon amin keresztül hallottam, hogy ez tényleg ki fog csinálni valahogy meghűlt bennem a vér, és köpni nyelni nem tudtam, még az erőm is elhagyott.
Álmodtatok már olyat amikor mondjuk egy lépcsőn másztok felfelé, vagy menekültök valami elől, de elhagy az erőtök? Na valahogy úgy voltam.
Szóval nem tudtam elfutni, és valóban nem ért a sportmúltam semmit.
normális.
a saját házamban féltem, amikor egy szomszéd éjjel nekiállt ablakot dobálni, meg rángatni az ajtót, és felhúzni redőnyt, és benézni, megmozdulni se mertem
Igen, - sajnos - normális volt a reakciód. Gyakorlati önvédelemben jártas mesterek is azt mondják, hogy amennyiben kés kerül elő és van arra esélyed, ne szállj szembe a támadóddal, hanem sprintelj, ahogyan csak tudsz!
Ami tovább sokkolja még az embert, hogy ha meg is van a pucájában a vér, hogy cselekedjen, egy olyan jogrendszerben élünk, ahol a zsiványnak többször annyi joga van, mint neked. Teszem föl, kinyomkodod az egyiknek a szemét, mint a pattanást.
Mire számíthatsz?
Ha bíró elé kerül is az ügyed, képesek évtizedekig csámcsogni azon és a végén kisütik, hogy önbíráskodtál vagy bőségesen túllépted a fellépéseddel a jogos arányosságot.
Ki az, aki nem bízik egy ilyen jogrendszerben?
és akkor ezekután még merik mondani az embernek, hogy rasszista, ha utálja a cigányokat :(
hányinger férgek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!