Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek normális volt ez...

Szerintetek normális volt ez a reakció tőlem? (kiraboltak)

Figyelt kérdés

Teljesen kivagyok lelkileg. Nem elég, hogy félek, de még egy beszarinak is érzem magam.

Pár napja este 10-kor álltam egy nem túl jó környéken egy busszmegálló mellett.

Éppen cigiztem, amikor oda jött hozzám három, már messziről is sötétnek tűnő alak,

akik feltehetően romák voltak.

Amikor odaértek hozzám a következőket mondták:

"Mivan köcsög? Leszúrlak te csicska!! Rugjál bele egyet. (belém rúgtak, a másik mellkason vert)

Mivan magyar ge*i? Nyál is csak akkor van a szádba, ha beleköpök te paraszt kutya.

Ezt követően pedig elvették tőlem a cigimet, a hugo boss szövetkabátom amit 180E forintért vásároltam.

Illetve a pénztárcámat vették el, de kértem hogy a pénztárcát, és az iratokat had tartsam meg

a pénz viszont oda adom, 90e forint kézpénz volt a tárcámban, ezt gondolkodás nélkül oda is adtam.

Szerencsére így a pénztárca, és a bankkártyám nálam maradt.

Ezt követően gyorsan elindultak lelépni, de a kissebbik srác, aki nem szólt egy szót sem valahogy vérszemet kaphatott, és hirtelen arcon csapott teljesen megvadulva, ordította, hogy megöllek.

A társai elhúzták tőlem, mondva hogy: "gyere te bolond mennyünk elfele innen ide adott mindent"

Aztán annyira dúrva volt ez a szitu számomra, hogy elkezdtem sírni, és könyörögtem hogy ne bántsanak.

Gyorsan eltűntek, én pedig elindultam az ellenkező irányba. Annyira sokkot kaptam, és annyira rettegtem,

hogy még csak nem is fáztam.

Mióta ez történt sötétedés után nem merek kimenni a lakásból.

Folyton a hátam mögé nézek és rettegek, hogy valaki bántani fog.

Mielőtt ez megtörtént sosem féltem, mindig magabiztos voltam, és bárhova nyugodtan mentem éjszaka is.

7 évig küzdő sportoltam, úgy gondoltam majd megvédem magam egy ilyen szituációban, de nagyo nem ez történt.

Teljesen befostam, és csak arra tudtam akkor gondolni, hogy ne szújanak le, és ne oltsák ki az életem.

Leírhatatlan az a furcsa érzés amit éreztem, nagyon félelmetes.

Úgy érzem magam mint mikor 3.-os gyerek voltam, és az iskolában megvertek, és féltem a többi gyerektől.

Egy nyámnyilának érzem magam, egy utolsó kis gyáva alaknak. Rendőrségre se merek menni, mert attól félek megtudják, hogy feljelentettem őket

és levadásznak vagy valami hasonló. + amúgysem tudnám őket leírni, mert maszk volt rajtuk. (volt eszük)

2021. dec. 8. 18:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Ez az írás ékes példája annak, hogy miért kéne a cigányok ellen bevezetni M.o-n az apartheidet
2021. dec. 8. 22:04
 12/19 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem rendben van és örülj, hogy ennyivel megúsztad.

Engem megkéseltek mert ellenálltam.

Azóta elfutok.

2021. dec. 8. 22:06
 13/19 anonim ***** válasza:
27%

Hát nagyon nincs rendben és minden csak nem normális...Valami elfojtott félelemcsomag,trauma aktiválódott benned amiért eredetileg elkezdhetted a küzdősportot...

Egy lelkileg és mentálisan is erősebb egyén nem roppan így össze.

Tizenéves lányként egy söröző előtt az arcomba nyomta egy román gyerek a pisztolyát,mert nem voltam neki szimpatikus...biztos látta,hogy nem érdekel a választott halálnem és milyen szánalmasnak tartom,mert hosszú szemezés után inkább elfutott..

Amikor a fiamat kirabolta egy cgny.gyerek a buszon évekbe telt ugyan és a kárösszegét sem kaptuk vissza,de börtönben rohad..és ha tehetném mindegyiket odagyűjteném,mert nem tanulnak..

Nem lehet örökké elfutni,bujkálni dolgozd fel,szedd össze magad,vállald be a halál gondolatát,ha nincs veszítenivalód nincs rajtad fogás és beindulnak a tanult képességeid..

Tegyél feljelentést,hogy figyeljenek a környékre és megvédj másokat vagy hozd össze a régi sporttársakat akiket ilyenre lehet..nézz szembe vele..

2021. dec. 9. 00:07
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Lehet tudni, melyik településen történt ez?

2021. dec. 9. 01:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes volna mégis feljelentést tenni, ha másért nem, azért mert segitene feldolgozni a traumát. Ott azért szakemberek vannak, akik talán elég empatikusak, és tudnának pár biztató dolgot mondani, még ha esetleg az ügyet nem is tudnák megoldani. De az is elég valoszinű, hogy ezeket már jo ideje keresik, hasonló ügyek miatt, és a te információid is segítenének.
2021. dec. 9. 01:29
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk elég gáz, hogy nem mész el feljelentést tenni, mert ezzel elősegíted, hogy mást is kiraboljanak.

De te tudod.

2021. dec. 9. 08:48
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Érthető, sokkos állapotba kerültél. Senki se számít arra normális esetben, hogy bárki bántani fogja. Mindenképpen jelentsd fel őket. Az ilyen patkányoknak nem szabadna köztünk járniuk.
2021. dec. 9. 10:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne a település.
2021. dec. 9. 18:20
 19/19 anonim ***** válasza:

#7 szánalmas kisgyereknek tűnsz, téged naponta kirabolnak csoportosan de te lekaratézod őket mi? valóban, pont úgy ismerjük a cigányokat mint akik csak pofáznak és nem csinálnak semmit. azok inkább a fehérek, a ciganyok eleve eroszakkal kezdik

#13 nevetséges és korlátolt megnyilvánulás volt tőled a saját élményeid hasonlítgatása ehhez a történethez. a traumában igazad van, de nőként egyáltalán nem ugyanazt a jelenséget éled meg mint mi férfiak. nap mint nap figyelem az emberek viselkedését, egyértelműen a nők a fizikális konfliktusok túlnyomó többsége ellen védve vannak. legrosszabb esetben verbális összetűzéssé fajul, de hozzáérni sosem fognak egy nőhöz egy ilyen publikus beállítottságú ismeretlen emberek általi vitában, és emiatt a védőburok miatt alakul ki ez a túlzott önbizalom és aggresszivitás amit egy ilyen balhéban adnak elő.

férfiként más a helyzet, amikor egy rossz szó, vagy akár csak egy pillantás miatt is képes neked esni a másik ember. a nő iránt sokkal nagyobb az empátia, még az ilyen primitív állatokban is. nem vagy őszinte magadhoz ha tagadod ezt a jelenséget.

kérdezőnek annyit hogy nyugodtan megoszthat mégtöbbet ha gondolja. én is hasonlóan reagáltam volna, ugyanis hasonló traumát éltem át gyerekkorban (mentális lekicsinyítés) amit semmiféle edzéssel, mentalitás változtatással vagy droggal nem tudok enyhíteni. túlzott szeretetem a filozófia és az emberi elme megismerése miatt extrém szintű öntudatra tettem szert az elmúlt években, ami lehetővé teszi hogy az emberi interakciók és megnyilvánulások nagyobb részét analizáljam és megértsem a mögötte rejlő motivációt

ebből az adódik hogy a legkisebb jelét is észreveszem egy ilyen mentális lekicsinyítésnek (akár egy nézés) ami erősen kihat a mentális állapotomra. el sem tudom képzelni hogy egy ilyen szituációból hogy épülnék fel, de ez az oka annak hogy dolgozok a jogosítvány megszerzésén, és kerülöm az esti órákbeli kinti mászkálást.

de ez csak menekülés, tisztában vagyok vele hogy nem lesz jobb amég nem nézünk szembe a félelmünkkel.

2021. dec. 11. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!