Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az normális ha mindig más...

Az normális ha mindig más akkarok? Mindig mas a tervem, a célom, a vágyam. De ez miért van?

Figyelt kérdés

Nos, tini lány vagyok. És egyre többször veszem észre, hogy mindig mást akkarok. Egyszer magányra vágyok, nem akkarok beszélgetni senkivel, a másik pillanatban meg barátokat akkarok, és azért "hisztizek" mert nincsenek. Szokott olyan is lenni, hogy "minden jó" és nem is vágyom semmi másra. De valamikor meg szó szerint bolondnak érzem magam. Az utóbbi időben elég unalmas volt itt németbe minden, (Pedig nagyon,nagyon szeretek itt lenni, már 7 éve) Most decemberbe megyünk haza, karácsonyozni, és úgy érzem hogy majd akkor fog rendesen "ki tisztulni" a fejem, és ha vissza jöttünk, január harmadika, negyedike fele, már normálisan fogok gondolkozni, és megint vissza térek a régi kerégvágásba, Meg azért kicsit érzem is, hogy sok, sok új dolog fog velem történni, meg én úgy vagyok vele, hogy új év, új élet (:

Nektek mi a véleményetek erről az egészről?

2021. dec. 8. 14:18
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Kerékvágásba*

Mindig mást akkarok*

2021. dec. 8. 14:20
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez fiatalkorban normális dolog hogy csapong az ember, hidd el egy idő múlva minden a helyére kerül.

Valószínűleg tudod hogy van életcélod / feladatod csak még nem tudod mi, fiatal lélek vagy még és ezzel nincs is semmi baj.

2021. dec. 8. 14:43
 3/15 A kérdező kommentje:
Koszonom Szépen a választ 😊
2021. dec. 8. 14:47
 4/15 anonim ***** válasza:
52%
Számomra nem derül ki mi a kérdés. A helyes írásodat itthon felejtetted, vagy soha nem is volt? Akarok, tinilány, vágyom, németben (Németországban), decemberben, kitisztulni, visszajöttünk, visszatérek stb.
2021. dec. 8. 14:56
 5/15 anonim ***** válasza:
33%

Szívesen

4" Örülnék ha nem szekálnád, emberek vagyunk, hibázunk.

2021. dec. 8. 15:04
 6/15 anonim ***** válasza:
52%
Nem szekálnám, de mi a kérdés? Mit szeretne tőlünk megtudni?
2021. dec. 8. 15:07
 7/15 A kérdező kommentje:
4. Első osztályba angliába voltam, egészen harmadik osztályig, ötödikbe meg itt németországba, magyarországon nem tanultam semmennyit! Tehát ezért nem tudok magyarul, helyesen írni, fontosabb az itteni tanulás. De persze igyekszek helyesen írni, magyarul is
2021. dec. 8. 16:16
 8/15 anonim ***** válasza:
Fiatal korban teljesen normális, de pl nővérem még 45 évesen is ilyen.
2021. dec. 16. 09:01
 9/15 anonim ***** válasza:

Szerintem tini korban ez normális valamilyen szinten, talán utána is (?!) nem tudom, de én is ilyen vagyok még 26 éves férfiként, persze más dolgokban, hobbi, szakma, tanulás terén.

Havonta akarok mást tanulni, hobbit váltani, ilyenkor érdektelenné válik az előző dolog.

Gondolom köze van hozzá, hogy valamilyen szinten depresszióm, és szociális szorongásom van, majd talán a pszichológus megtudja mondani pontosan.

2022. jan. 1. 19:43
 10/15 anonim ***** válasza:
Ez embertípusfüggő. Van olyan embertermészet, aki mindig új dologba kezd bele, tök mindegy, hogy 14 vagy 64 éves.
2022. jan. 3. 02:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!