Az normális ha mindig más akkarok? Mindig mas a tervem, a célom, a vágyam. De ez miért van?
Nos, tini lány vagyok. És egyre többször veszem észre, hogy mindig mást akkarok. Egyszer magányra vágyok, nem akkarok beszélgetni senkivel, a másik pillanatban meg barátokat akkarok, és azért "hisztizek" mert nincsenek. Szokott olyan is lenni, hogy "minden jó" és nem is vágyom semmi másra. De valamikor meg szó szerint bolondnak érzem magam. Az utóbbi időben elég unalmas volt itt németbe minden, (Pedig nagyon,nagyon szeretek itt lenni, már 7 éve) Most decemberbe megyünk haza, karácsonyozni, és úgy érzem hogy majd akkor fog rendesen "ki tisztulni" a fejem, és ha vissza jöttünk, január harmadika, negyedike fele, már normálisan fogok gondolkozni, és megint vissza térek a régi kerégvágásba, Meg azért kicsit érzem is, hogy sok, sok új dolog fog velem történni, meg én úgy vagyok vele, hogy új év, új élet (:
Nektek mi a véleményetek erről az egészről?
11
A család gyerek témában is meg tudlak erősíteni, de nézd a jó oldalát, példát tudsz venni sok dologban, Körülöttem is sorra válnak el a huszonéves házasok.
Nagyon rossz dolog 1-2 év kapcsolat után (amiből kevesebb a tényleges együtt élés egy háztartásban) összeházasodni, gyereket vállalni.
" A helyes írásodat itthon felejtetted, vagy soha nem is volt? Akarok, tinilány, vágyom, németben (Németországban), decemberben, kitisztulni, visszajöttünk, visszatérek stb."
*helyesírásodat. Egybeírva, nem külön. Vicces, hogy a kioktató mondatodban te magad is hibázol :D
A többi, amit írtál, nem helyesírási hiba, hanem szóhasználat/stilisztika.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!