Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A németek közt miért van...

A németek közt miért van olyan sok kopasz?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem egy új munkahelyen, pár hétre kiküldtek Németországba és valahogy feltűnt ez. Az itteni kollégák többsége kopasz vagy kopaszodó, igaz, hogy van, aki már elmúlt 60 éves, akkor nem annyira meglepő, de 30-as is van, hogy alig van haja. A szállodában figyelve az embereket is ez a benyomásom. Elvileg ők egy gazdag nép és nyugodt életet élnek, szóval úgy gondoltam kevesebb van.

jan. 22. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Én kint élek 8 éve, de nem tűnt fel, hogy több lenne a kopasz, mint otthon.
jan. 22. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Én németben éltem (Bayern) soha nem láttam egy kopaszt sem.

Sőt alapvetően dús erősszálú egészséges a hajuk a 40 50 eseknek is. Habar nem gyári munkásokat láttam.

jan. 22. 22:15
 3/9 A kérdező kommentje:

Én sem gyári munkások közt mozgom, informatikai cégnél dolgozom. Lehet akkor csak véletlenül alakult így, de itt a környezetemben nagyon sokan azok, még viccelődnek is egymással, hogy nem kell legalább fésű.

jan. 22. 22:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Kerestem volna vmi tömegképet random pl oktoberfest, dehát a legtöbb ott kalapban van es fiatalok hajjal.
jan. 22. 23:09
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Azt vágod azért, hogy a nyugodt életnek semmi köze mondjuk a hormonális vagy öröklött hajhulláshoz?
jan. 23. 05:28
 6/9 anonim ***** válasza:
36%
Isten így áll bosszút Hitlerért. A németeknél hullottak a zsidók szóval most hullik a hajuk.
jan. 23. 07:13
 7/9 A kérdező kommentje:

Igen, az igaz, talán a stressz is hozzájárul egy keveset. Viszont, ha gazdagabbak, akkor elvileg több pénzük lenne megcsináltatni is. Bár na lehet férfiasnak tartják a kopaszságot, engem zavarna, ha az lennék, de mindenki más.

jan. 23. 08:17
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem pont leszarják, hogy kopaszok-e vagy hogy mások ehhez mit szólnak.
jan. 24. 04:50
 9/9 anonim ***** válasza:
35%
Kihullott a hajuk a sok náczulásban.
jan. 24. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!