Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az normális ha az 13 éves...

Az normális ha az 13 éves lány unokatesomat, full megnézik az utcán, az ilyen 20/22 éves fiúk?

Figyelt kérdés
Nem festi magát, és nem öltözködik ribisen, az alakja ilyen homokóra féle,(nem edz rá) a dereka allá ér a haja, (göndör es barna) a szeme is barna. És mentem vele az utcán, es fullra megnézték az ilyen 20/22 éves fiúk, meg természetesen a korosztalya is. Elgondolkoztam azon, hogy már most milyen gyönyörű alakja van, az arca is szép, smink nélkül, es mar most megnéznik a nála idősebbek, akkor mi lesz ha nagyobb lesz?
2021. dec. 10. 19:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
13%
MegQsszák majd ne törődj vele.
2021. dec. 10. 19:48
 2/22 anonim ***** válasza:
85%
Engem is megnéztek, és ebben a korban ez nagyon ijesztő. Főleg egy introvertált lánynak.
2021. dec. 10. 20:18
 3/22 anonim ***** válasza:
73%
Nem az, hiszen egy gyerek, és ez mindenkinek egyértelmű. Nem azok kell aggódni hogy később mi lesz, amikor már idősebb, hanem pont amiatt, hogy gyerekkorában is úgy nézegetik a férfiak, mint döglegyek a húspultot.
2021. dec. 10. 20:37
 4/22 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom nincs a fejére írva hogy 13 éves. Lehet akik megnézik , azt hiszik hogy már minimum 17-18 éves . Valljuk be . Vannak olyan lányok , akik idősebbnek néznek ki . Nem kéne egyből a tudatlan járókelőket bírálni :D
2021. dec. 10. 21:02
 5/22 legion ***** válasza:
39%
Valoszinuleg mar mindene meg van,ugyhogy nem 13nak tippelik,par evvel tobbnek. 2 ev mulva ilyenkor,a Facebookjan az ismerosei 90 %-a ferfi lesz,aki facer. Soha eleteben nem lesz gondja,o valogathat a ferfiak kozul,a legjobbakat fogja kivalogatni maganak.
2021. dec. 10. 21:28
 6/22 anonim ***** válasza:
71%

Egyáltalán nem normális, de sajnos általános jelenség. :/

Én tök átlagosan néztem ki, mégis simán megbámultak és be is szólogattak felnőtt emberek, amikor gyerek voltam ( már 12 éves körül), és mit ne mondjak, egyáltalán nem tesz jót ez egy gyereknek.

2021. dec. 10. 21:39
 7/22 anonim ***** válasza:
36%
Hát van aki 23 évesen úgy néz ki mint 15-16
2021. dec. 10. 22:01
 8/22 anonim ***** válasza:
16%
Bocs 13
2021. dec. 10. 22:01
 9/22 anonim ***** válasza:
57%

Normális, mert nem tudják hány éves.

Furcsa, de ha tudnák hogy 13 itthon talán még az is "normális" lenne, hiszen 14 éves kortól legális bármit csinálni.

A magyar mentalitást is többnyire ehez van rögzülve.

Ha valakiről kitudódik, hogy +20 évesen 14 éves lánnyal van együtt rögtön jönnek a kommentek, hogy "Hagyjátok, magánügy", "Én is szeretnék ilyen barátnőt" stb..., míg mondjuk USAban ezért több év börtön járna és valószínűleg a börtönben is kicsinálnának ha megtudják mért vagy bent.

Ott persze az átlag ember azt mondaná, hogy undorító.

Elképesztőek a kulturális különbségek.

2021. dec. 10. 22:37
 10/22 anonim ***** válasza:
43%
Hát az efebofília orvosi értelemben véve normális, ha már kialakultak a második nemi jellegek, akkor szó sincs pedofíliáról, de mondjon akárki akármit gáz, ha egy 18-20 feletti 13-14 éves lányoknál próbálkozik. De persze nézni szabad, eleve az, hogy 1000 meg 1 oka lehet annak, hogy néznek.
2021. dec. 11. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!