HELP! Az normális ha vonzódok a saját unokatesómhoz?
Normalis. Nekem is vannak olyan unokatesoim hogy tyűha!
Mondjuk ők nem első, hanem másod de szerintem az tárgytalan 🤣
Szerinted ők nem vonzodnak hozzánk?! Hagyjuk már!
#4, ha dug és gyerek lesz akkor mi van, öljék meg a szerencsétlen babát mert a szülei nem bírtak magukkal? De szeretem az ilyen okos tanácsokat olvasni...🙄
Kérdező, hogy ezt "csak" érzed, az egy dolog, arról nem tehetsz. De hogy nem jót jelent, az jó h te is látod, anélkül nehéz lenne bármit mondani😀
Azt javaslom, hogy ha "házi módszerekkel" nem megy, és nagyon nem oké így ahogy most van, akkor mindenképp pszichológust érdemes megkeresni a helyzettel, ő biztos tud segíteni elengedni a dolgot.
Házi módszerek szerintem: ha nem engedsz teret a gondolataidban neki: mást csinálsz, ha eszedbe jut legyintesz h "áhh baromság", de nem agyalsz rajta külön se pozitívan se negatívan...
Vagy állj hozzá úgy, mintha bnője, családja lenne, meleg lenne, mittudomén. Amilyen kategória amúgy tabu neked, bármilyen helyes is a pasi.
Vagy emlékezz vissza olyanra, (nem tudom neked hogy volt ez, én sokáig ilyen plátói szerelmekkel nőttem föl, úgyhogy magamból indulok ki:D), h amikor pl tiniként egy tanárod, osztálytársad, fölsőbb éves bejött, és természetes volt számodra h offos, és h akkor mit csináltál, hogy léptél túl. Azokat a stratégiákat is érdemes lehet bevetni.
Vagy ha ezek nem jönnek be, pszichológust meg nem akarod, akkor bármikor ott van a lehetőség arra, h ne találkozzatok, v legalábbis ne beszélgessetek.
Ne mellé üljél, ne is szembe, beszélgess mással, stb. Ha a testbeszédeddel azt sugárzod h NEM, akkor az a gondolataidra is kihat egy idő után. Addig meg szimplán kerülöd.
Nem egészen az. Azt jelenti, hogy kissé össze van gubancolódva lelkileg a családod, és nem mersz mások felé - idegen férfiak felé - nyitni.
Törvényileg lehet, hogy nem tiltott a házasság, de ha nem akarsz egy rakás genetikai problémás gyereket a világra hozni, akkor magadhoz térsz és nem az unokatesóval foglalkozol.
Az ember vonzódása egy másik ember iránt egy biológiai folyamat része. Az alapján, amit olvastam, öntudatlan szinten olvasunk a másik által termelt feromonokban, és az alapján tudjuk, hogy a genetikai állományunk eléggé különböző e ahhoz, hogy erős utód legyen belőle. Tehát ha te vonzódsz egy olyan személyhez, akivel genetikailag hasonlóak vagytok, és ez által az utód sem lenne életképes, akkor vagy nálad van valami gond a fejben, vagy az unokatesód valójában nem rokon, csak ezt nem tudja senki.
De mindenesetre szerintem célszerű hanyagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!