HELP! Az normális ha vonzódok a saját unokatesómhoz?
Figyelt kérdés
26 éves nő vagyok és egyszerűen totál retardnak érzem a helyzetet hogy konkrétan a saját unokatesómhoz vonzódok! Évente 1-2x találkozunk családi alkalmakkor de egyre durvább és ami még cikibb hogy rajta is érzek valami hasonlót valami női megérzés meg úgy van amikor nyíltan is célozgat... Volt már valaki ilyen helyzetben? Mit csináltatok???2019. dec. 4. 21:14
12/17 anonim válasza:
Igen. Megnyugtatásul a Királyra (Elvis Presley-re) tudok hivatkozni. Hallgasd meg a "Kissin' cousins" (csókolódzó unokatesók) című számát! Elhangzik benne, hogy "It's O.K.".
;-)
14/17 anonim válasza:
#6, de hallottam. És olyanról is, h valaki védekezés mellett terhes lesz. Te ezek szerint utóbbiról még nem?
És szerintem ez pont nem az a szituáció, amikor érdemes ilyenekkel szórakozni...
15/17 anonim válasza:
Privatra. Incs mit mesélni. Masodunokatestver. Külön nőttünk fel, 17 évesek voltunk, mikor újra találkoztunk és nem tudtunk egymásra rokonkent nézni. Ennek több, mint 10 éve. Mikor találkoztunk, akkor nagyon nagy szerelem volt köztünk, de senkinek nem mondtuk el. Aztán külföldre mentünk, mindenki a maga útját járta. Hazajottunk, lett párunk és ennyi. Tiszteletben tartjuk egymás életét, de mindig bennünk lesz h mi lett volna ha. Kegyetlen érzés és örökké fog tartani, de szeretjük annyira egymást h nem artunk a másiknak.
16/17 anonim válasza:
14éve boldog párkapcsolatban élek az első unokatesommal,és babát tervezünk,mielött mindenki lehurogna voltunk genetikai tanácsadónál és igen engedélyezett,csak a világnézet tíltja,de ha sueretitek egymás akkor szeressétek!a család majd bele törődik,bálunk is így volt
17/17 stevejones válasza:
Az alapjáraton normális lenne, hogy vonzódsz hozzá, de mivel édes unokatestvéred, ezért kapcsolat nem alakulhat ki köztetek, ezt a törvény is tiltja. Szerintem beszéld ki magadból (ha normális szüleid barátaid vannak vagy akiben megbízol), utána az 5-ös kellően jó gondolatokkal vértezett fel, azokat én is jó szívvel javasolnám. Utána meglásd eljön az igazi szerelem, és akkor végleg le tudod magadban zárni ezt az epizódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!